- Kilo Problemi
- Migren
- Kırışıklık
- Fibromiyalji
- Saç dökülmesi
Yenişehir Mah. Atatürk Bulv. Defne Apt. No:75 İçkapı No:3, İskenderun, Hatay 31200
- Sigortası olan hastalar
Botoks
Lazerle İz Tedavisi
Mezoterapi
K
k....s
Saç PRP'si için başvurdum. Arkadaş tavsiyesi ile gittim. 3-4 seanstır gidiyorum. Faydasını baya gördüm. İyi bir hekim. Hastasıyla ilgileniyor. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Mesaj atsam cevap alabiliyorum. Aklımda hiç soru işareti kalmıyor.
i̇....
Doktor Saffet beye saçımı güçlendirmek için başvurdum. Tedavi sürecinde PRP saç tedavisi oldum 5 seans saçlarım güçlü ve canlı bir görünüm sağladı. Çevreme hem doktoru hem de tedavi gördüğüm kliniği tavsiye ediyorum.
Saffet Akınal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Saffet Akınal, Pratisyen. Size Saffet Akınal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Botoks, Mezoterapi, Lazerle İz Tedavisi.
Saffet Akınal adresi nerede?Saffet Akınal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir Mah. Atatürk Bulv. Defne Apt. No:75 İçkapı No:3 Hatay
Adresine gitmek zorunda kalmadan Saffet Akınal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Saffet Akınal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Saffet Akınal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Saffet Akınal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Saffet Akınal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Saffet Akınal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Saffet Akınal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Saffet Akınal hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Saffet Akınal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Saffet Akınal hangi sigortaları kabul ediyor?Saffet Akınal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.