Dr. Saffet Akınal Trakya Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra çalışma hayatına Artvin Yusufeli'nde mecburi hizmet göreviyle başlamıştır. Mecburi hizmetinin bitmesiyle birlikte 1996-2016 yılları arasında Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde çeşitli görevlerde bulundu. Sanko hastanesi, Medikalpark hastanesi Yaşam hastanesi ve Büyük Anadolu hastanesinde Acil Hekim olarak çalıştı. Son olarak 2 yıl Palmiye Hastanesinde çalıştıktan sonra kendi muayenehanesinde Medikal Estetik ve Kozmetoloji üzerine çalışmakta.

Yetişkin

Dr. Saffet Akınal Muayenehanesi

Yenişehir Mah. Atatürk Bulv. Defne Apt. No:75 İçkapı No:3, İskenderun, Hatay 31200

• Sigortası olan hastalar

• K

Saç PRP'si için başvurdum. Arkadaş tavsiyesi ile gittim. 3-4 seanstır gidiyorum. Faydasını baya gördüm. İyi bir hekim. Hastasıyla ilgileniyor. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Mesaj atsam cevap alabiliyorum. Aklımda hiç soru işareti kalmıyor.

•  •

• I

Doktor Saffet beye saçımı güçlendirmek için başvurdum. Tedavi sürecinde PRP saç tedavisi oldum 5 seans saçlarım güçlü ve canlı bir görünüm sağladı. Çevreme hem doktoru hem de tedavi gördüğüm kliniği tavsiye ediyorum.

•  •