Uzm. Dr. Safiye Zühal Gündoğmuş özel muayenehanesinde genel sağlık taramaları, Longevity, Antiaging uygulamalar, Medikal Estetik, Mezoterapi alanlarında hizmet vermektedir. Aldığı eğitimler ve birçok seminerlerle güncel tedavi yaklaşımlarını sürekli takip etmekte ve meslesiğini severek sürdürmektedir.
Akne Skarı Tedavisi
Çatlak Tedavisi
Fabrika Caddesi, Alanya 07460
Galeri
gö....
Hocam mükemmel dudak yaptı ellerinize sağlık çok beğendim. Güvenilir bir yer şiddetle tavsiye edilir hocamın güzelligini yerinde görmeniz gerek...
• Safiye Zuhal Gündoğmuş Muayenehanesi • Dudak Dolgusu •
se...r
Dermatit rahatsızlığım için gitmiştim. Önce detaylı bir cilt bakımı yaptılar. Ardından mezoterapi uygulaması yaptı Safiye hoca. Ben bu kadar acısız ağrısız bir işlem olacağını düşünmemiştim. Klinikte aletleri de oldukça iyi ve yeni. Benim için rahat bir tedavi oldu. Ellerine sağlık
• Safiye Zuhal Gündoğmuş Muayenehanesi • Mezoterapi •
s...
Safiye Hanım, benim dermatit rahatsızlığıma çözüm oldu. Mezoterapi yaptık. Bir de yazdığı kremler, dermatitin kızarıklığını hemen aldı. Mezoterapiyle de tekerrür etme süresini uzattı. Ben memnun oldum, açıkçası.
m....a
Dr Safiye hanima 2 ay önce mezoterapi için gittim ..3 seans Mezoterapi ve botoks yaptırdım.. Safiye hanımın en başından beri tüm süreci detaylıca anlatması, bilgisi ,ilgisi ve titiz yaklaşımı beni çok mutlu etti.. yapılan tedaviden güzel sonuçlar ve geri dönüşler aldım gönülden tavsiye ederim. Ayrıca hemşiresi Ayşegül hanım da çok nezaketli ve güler yüzlüydü. Bence Alanya'nın güvenilir,işini iyi yapan sağlık/güzellik adresi olarak benzerleri arasında öne çıkacaktır..
• Safiye Zuhal Gündoğmuş Muayenehanesi • Randevu •
Uzm. Dr. Safiye Zühal Gündoğmuş
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz hastalarımızın mutluluğu önceliğimiz her zaman bekleriz.
Safiye Zühal Gündoğmuş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Safiye Zühal Gündoğmuş, Mezoterapi, Aile Hekimliği. Size Safiye Zühal Gündoğmuş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Saç Mezoterapi Ve Saç PRP, PRP, Botoks, Dolgu, Cilt Bakımı, Sivilce Tedavisi, Lipoliz, Mezoterapi, Akne Skarı Tedavisi.
Safiye Zühal Gündoğmuş adresi nerede?Safiye Zühal Gündoğmuş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fabrika Caddesi Alanya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Safiye Zühal Gündoğmuş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Safiye Zühal Gündoğmuş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Safiye Zühal Gündoğmuş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Safiye Zühal Gündoğmuş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Safiye Zühal Gündoğmuş hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Safiye Zühal Gündoğmuş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.