Oğlumla ilgili gerek sosyal yaşamda gerekse okul sürecinde yaşadığımız zorluklar ile ilgili destek arayışımız neticesinde Şahin hocamla yolumuz kesişti. Beş aydır son derece samimi ve hassasiyetle sürecimizi devam ettirirken her detayı titizlikle ele alması ve her durumu farklı açılardan değerlendirmesi ne kadar emin ellerde olduğumuzun göstergelerinden sadece birkaçı.
Can-ı gönülden tavsiyemdir.• • Diğer •
Şahin bey ile 4 aydır iletişim halinde . Oğlum ilk başta kaygı problemi vardı ve dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu tanısı koyulmuştu hastane tarafından ilk başta çok zor bir durumdaydım görüşmelerimiz boyunca oğluma yaklaşımı Sabri anlayışı bize çok iyi geldi şuan kaygısı yok hiperaktivite de gayet iyi durumda Şahin bey e çok yolu açık olsun.
f.....
Şahin bey çocuğuma dikkat dağınıklığı, kaygı problemleri ve iletişim kurma,sorumluluklarını yerine getirme vb. konularda oyun terapisi ile; testler sonucu düşük çıkan değerlerini 6 aylık bi süreçte yaşıtlarının seviyesine gelmesine profesyonel bir yaklaşımla destek olmuştur. Oğlum çok şanslı. Şahin hocasını çok seviyor.
Z
z....
Boşanma sonrasındaki süreçte 8 ve 4 yas çocuklarımla görüştü Şahin bey. Süreç çocuk değil aile terapisi gibi oldu. Her anlamda anlayışla ve sabırla desteğini esirgemedi. Güven korkusu yenildi iki çocuğumda kendinden emin hareket etmeye başladı.
• başka bir yer • Diğer •
Okul sürecinde yaşadığımız bazı zorluklar nedeniyle başvurmuştuk. Görüşmelerde sadece bizim anlattıklarımız değil, öğretmenle kurulan iletişim de sürece dahil edildi. Bu sayede çocuğumuzun evdeki ve okuldaki davranışları arasındaki farklar çok daha net bir şekilde ortaya çıktı. Özellikle raporun öğretmenle paylaşılabilir şekilde yazılmış olması, sınıf içi anlayışı ve desteği de artırdı. Sürecin sadece aileye değil, okul çevresine de rehberlik etmesi bizim için büyük bir avantaj oldu. Bu yaklaşım sayesinde artık öğretmeniyle aynı dili konuşabiliyor ve destek süreçlerini daha sağlıklı planlayabiliyoruz. Bu danışmanlık, sadece bir değerlendirme değil; ev-okul iş birliği açısından da dönüştürücü bir süreç oldu.
b....k
Çocuğumuzun sosyal ortamlarda içine kapanıklığı bizi uzun süredir endişelendiriyordu. Sürecin başından itibaren bu durum tek başına ele alınmadı; çocuğumuzun genel yapısı, aile içi iletişimi, okul ortamı gibi birçok etken bir bütün olarak değerlendirildi. Görüşmeler sırasında sadece davranışların yüzeyine değil, altındaki duygusal ihtiyaçlara odaklanılması bizim için çok kıymetliydi. Ebeveyn olarak zaman zaman biz de tıkanmış hissediyorduk. Bu süreçte bize sunulan öneriler, ev içinde küçük ama etkili değişiklikler yapmamıza yardımcı oldu. Ayrıca, bize özel verilen geri bildirimlerle hem çocuğumuzu daha iyi tanıdık hem de kendi ebeveynlik yaklaşımımızı yeniden yapılandırabildik. Bu sadece çocuğumuzun değil, tüm ailemizin faydalandığı bir süreç oldu.
g ...d
7 yaşındaki çocuğumuz için gelişimsel bir değerlendirme süreci planlandı. Görüşme sonrası yapılan testler, gözlemler ve raporlamalar oldukça sistematikti. Sonuçları bizim anlayabileceğimiz şekilde açıklaması ve rapor dilinde çocuğun eksiklerinden çok gelişim alanlarına odaklanması bizim için çok rahatlatıcıydı. Raporu öğretmeniyle de paylaşabildik, bu da sınıf içi desteğin artmasına yardımcı oldu. Uzun zamandır bu kadar detaylı ama aynı zamanda empatik bir değerlendirme süreci yaşamamıştık.
T
t.....
Öğretmenimizin dikkat eksikliği ile ilgili gözlemlerinden sonra desteğe ihtiyaç duyduk. Başvurmadan önce oldukça kararsız ve kaygılıydık. Ancak ilk görüşmeden itibaren hem çocuğumuza hem bize çok sakin ve anlayışlı bir yaklaşım sergilendi. Gözlem sürecinde acele etmeden, çocuğumuzun ritmini takip ederek ilerledi. Seanslar dışında da bize verdiği küçük öneriler, evdeki iletişimimizi çok olumlu etkiledi. Her görüşmede kendimizi daha hazırlıklı ve farkındalıklı hissettik. Sadece çocuğu değil, bizi de sürecin doğal bir parçası haline getirmesi çok kıymetliydi.
• başka bir yer • Diğer •
Kızımız yaklaşık 5 yaşında ve uzun süredir duygularını ifade etmekte zorlanıyordu. Ağlama krizleri, içe kapanma gibi durumlar yaşıyorduk ve ne yapacağımızı bilemediğimiz bir noktadaydık. Kendisiyle oyun terapisine başladık. İlk görüşmeden itibaren kızımızın onu sevmesi ve seanslara istekle gitmesi bizi çok rahatlattı. Oyun üzerinden yürütülen bu süreçte, kızımız kendini yavaş yavaş ifade etmeye başladı. Evde konuşmalarında daha net duygular kullanmaya başladığını görmek bizi gerçekten etkiledi. Her görüşmeden sonra hem çocuk hem biz ebeveynler olarak yeni bir şey öğrenmiş olduk. Bu kadar saygılı, sabırlı ve çocuğun ritmine saygı duyan biriyle karşılaşmak bizim için büyük bir şanstı.
Ö
ö....h
İstisnasız herkese tavsiye ederim. Çocuğumda dikkat eksikliği olduğu için gittik. Haftanın iki günü bilişsel egzersiz çalıştılar. Aile ve öğretmen görüşmeleride yapıyordu. İlgisini ve desteğini hissettik. Bu alandaki sorun yaşayan ailelere öneriyorum.
• başka bir yer • Diğer •
Şahin Demir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şahin Demir, Psikolojik Danışma ve Rehberlik.
Şahin Demir adresi nerede?Şahin Demir adresini belirtmedi. Şahin Demir yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Şahin Demir adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şahin Demir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şahin Demir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şahin Demir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şahin Demir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şahin Demir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şahin Demir hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Şahin Demir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.