Korucuk Kampüsü Sakarya Eğt.Araş.Has.Ek Binası, Adapazarı
ir...b
Strese dayalı 2 ay boyunca bağırsaklarımda problem olmuştu ayrıntılı dahiliye araştırılmasından sonra bir sonuca varamadık. Son çözüm olarak psikiyatriye gitmeye karar verdim ve Şahin Beyin verdiği ilaç ile 1 hafta içinde bağırsaklarım eski düzenine girdi. Kasım-2022 Yılında başladığımız panik atak tedavisinde doğru ilaçlarla bana çok yardımı dokundu Şahin Beyin, Ocak -2024 Yılında ilacı bırakma evresine başladık ve şuan ki durumum çok iyi ve mutluyum başarılarının devamını diliyorum.
• başka bir yer • Diğer •
nu...k
tanıdıgım hekimlerin en iyisi şahin bey allah razı olsun ondan kızımı tedavi etti şahin bey hasta d oktor ilişkisi çok önemli bnm kızıma bunu hiseddirdi ve kızım tedaviyi kabul etti
Şahin Karaer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şahin Karaer, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Şahin Karaer adresi nerede?Şahin Karaer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Korucuk Kampüsü Sakarya Eğt.Araş.Has.Ek Binası Adapazarı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şahin Karaer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şahin Karaer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şahin Karaer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şahin Karaer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şahin Karaer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şahin Karaer hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Şahin Karaer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.