Uzm Dt Sait İshakoğlu ; Hastalarına Ortodontist olarak hizmet vermektedir.Aldığı birçok eğitim ve katıldığı seminer ile mesleğini severek sürdürmekte olan hekim; kendi özel muayenehanesinde çalışmaktadır.

Sait İshakoğlu Muayenehanesi

Yenişehir Mahallesi, Şehit Öğretmen Yusuf Batur cad. No : 63 İçkapı : 2, Merkezefendi, Denizli

ERSİN HÜSEYİN SELÇUK AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ

Saraylar, Merkezefendi, Denizli

Ortodonti Randevusu

Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)

Yenişehir Mahallesi, Şehit Öğretmen Yusuf Batur cad. No : 63 İçkapı : 2, Denizli

Saraylar, Denizli

ERSİN HÜSEYİN SELÇUK AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ

Röportaj

• B

Gülümsememi gizlemeden aynaya bakabilmek…
    Şeffaf plak tedavisine başlamadan önce sadece bir hayaldi benim için.
    Ama şimdi, her geçen gün dişlerimin hizalanışını görmek tarifsiz bir mutluluk!

Bu sürece güvenle adım atmamı sağlayan, her detayı sabırla anlatan ve en önemlisi beni gerçekten dinleyen bir diş hekimiyle karşılaştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.
    Tedavi boyunca ne bir ağrı ne de estetik bir kaygı yaşadım. Güler yüzü, titizliği ve içten ilgisiyle süreci benim için kolay ve konforlu hâle getirdi.

Eğer siz de tel takmadan, görünmez bir şekilde dişlerinizi düzeltmeyi düşünüyorsanız şeffaf plak tedavisi harika bir seçenek.
    Ve güvenilir bir hekim arayışındaysanız, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
    Gülümsemek bir özgürlükse, bu yolda doğru rehber şart.
    Sait hocamla tanıştığınızda ne demek istediğimi anlayacaksınız.

• H

Uzun zaman plak tedavisi arayışındaydım ve Sait Beyle tanıştık iyi ki kendisini tanıdım dişlerim tahmin ettiğimden çok daha iyi bir duruma geldi. İlgi ve güler yüzüyle tüm süreçte beni memnun etti aklımda hiç soru işareti kalmadı. İşini seven ve özveriyle çalışan bir hekim gönül rahatlığıyla tavsiye ederim herkese.

• Y

kızımın diş teli tedavisini yapıyor çok ilgili ve güler yüzlü bir doktorumuz herkeze tavsiye ederim

• Konum: Sait İshakoğlu Muayenehanesi Kontrol Randevusu

• K

Şeffaf plak tedavimiz sürecinde eşimle birlikte Sait beyle birlikte çalışmak gerçekten bizi çok mutlu etti. Gerek hekimliği gerekse sıcakkanlı ve samimi yaklaşımı ve küçük detayları es geçmeden anlatması bizim için çok kıymetliydi. Var olsun , sağ olsun ‍

• Konum: Sait İshakoğlu Muayenehanesi Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)

Arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittik.
    Diş gıcırdatma ve dişlerde çarpıklık şikayeti ile başvurduk. Bize tedavi seçeneklerinin hepsini sunarak kızım için en uygun tedaviyi seçti. Şeffaf plak tedavisine başladık. Her kontrolden yüzümüz gülerek çıkıyoruz. Doktorumuzu çok seviyoruz, özellikle çocuklarla olan iletişimi muhteşem.

• Ö

Sait Bey'e tavsiye üzerine gittim, kızlarımın ortodonti tedavilerini yaptı. Diş çekimi, planlama, telli tedavisi ve braket uygulamaları yapıldı. Sonra da benim ortodonti tedavim yapıldı, çok kaliteli, naif işinin uzmanı bir hekim. Herkese tavsiye ederim.

Sait Bey çok güler yüzlü, çok ilgili bir doktor. Ortodonti tel tedavisi hastasıyım, tedavi sürecimi çok güzel yönetiyor ve ilerliyor. Tavsiye ederim.

Ortodonti tedavi sürecimde Sait Bey’in yardımseverliği, titizliği ve hijyen konusundaki hassasiyeti gerçekten takdire şayandı. Tedavi sürecim boyunca her aşamada bana detaylı bilgi vererek süreci anlamamı sağladı ve her soruma sabırla yanıt verdi. Kliniğin temizliği ve hijyen standartları da üst seviyedeydi, bu da tedaviye güven duymamı sağladı. Güler yüzlü yaklaşımı sayesinde kendimi her zaman rahat hissettim ve tedavi sürecim çok daha konforlu geçti. Çok memnun kaldım.

• R

Tedavi başladığında röntgen çekildi bilgisayarla kayıt Ve takip düzenli kontrollerle ortodonti tedavimi plaklarla çok rahat geçirdim teşekkür ederim

• M

Ben bir yıl önce kendisiyle ortodonti tedavisi için görüştüm.Bir yılda dişlerimde o kadar güzel düzelme olduki bu kadarını hayal bile edemiyordum. Gerçekten mesleğinde harika ve çok sempatik bir doktor. Her işlemden önce detaylı bilgi veriyor. Herşeyi tane tane ve güzel bir şekilde anlatiyor. Ben çok memnunum