Fizyoterapist Samet Erdil Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon alanında Kuşadası'nda kendi kliniğinde hizmet vermektedir.
- Ön Çapraz Bağ Kopması
- Bel fıtığı
- Boyun Fıtığı
- Felç
- Omuz Ağrısı
cumhuriyet mahallesi candan tarhan bulvarı no:21 daire:13 center iş merkezi Kuşadası/Aydın, Kuşadası 09400
- Sigortası olan hastalar
Manuel Terapi
Medikal Masaj
Sporcu Rehabilitasyonu
bu...i
Biz; yürümeme engel olan, iki ayağımdaki hallux rigidus nedeniyle tanışmıştık. Çok net şunu söylerim; gerek mesleki yetkinliği, gerek uyguladığı manuel terapinin etkinliği, gerekse sorduğum her konuda beni bilgilendirmesi - bilinçlendirmesi ve ihtiyaç duyduğum her an ulaşılabilir olması yönleriyle çok profesyonel, çok başarılı, çok bilgili bir fizyoterapist. Ayrıca karşısındakine çok net güven veren, çok iyi bir insan.. İnsanın fizyoterapistine güvenmesi de iyileşme sürecinde yol alabilmesi için çok önemli. Verdiği şifa için kendisine minnettarım.. Samet Bey, Kuşadası’ nın şansıdır dersem abartmış olmam. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
• Fizyoterapist Samet Erdil • Fizik Tedavi •
Ö
öz...
Bende L4 fıtık patlaması ve siyatik ağrı oluşmuştu gittiğim hastanelerde doktorlar sadece ameliyat edilmem gerektiğini fizik tedavi ile geçemeyeceğini söylediler arkadaşımın tavsiyesi üzerine samet beye ulaştım samet bey o kadar doğru kişi ki yapamayacağı hakkından gelemeyeceği sorunu bile size açıkça belirtebilen biri bunun hakkından geleceğini ve iyileşme sürecinin çok iyiye gideceğini bana bilgileri doğrultusunda anlattı 2 seyanslık tedavi sonucu smimiyetle söylüyorum hayata döndüm diyebilirim samet bey her zaman yapıcı olumlu düşünceleri ve süreç hakkında hastasına verdiği umut olsun hep pozitif ve dediğini kesinlikle yerine getirebilen biridir ağrılarınızdan kurtulmak eski sağlığınıza kavuşmak isterseniz samet beyi kesinlikle öneriyorum..
• Fizyoterapist Samet Erdil • Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi •
ar...
Samet Bey in oraya çok büyük kas ve bel ağrılarım olduğu bir dönemde başladım. Her randevu sonucu daha da iyileştim. Rahatsızlığım ve tedavi hakkında bilgilendirme yapıyor her seferinde. Emeğine sağlık.
• Fizyoterapist Samet Erdil • Diğer •
Fzt. Samet Erdil
Öncelikle çok geçmiş olsun. Size bu süreçte yardımcı olabildiğim için sevindim. Sağlıklı günler dilerim
T
tu....
Fizyoterapistimiz Samet Bey’e tavsiye üzerine ailece sırayla gittik. Herbirimizin yaşı ve ihtiyaçları tamamen farklıydı. Samet Bey, çok profesyonel, dikkatli ve özenli çalışıyor. İhtiyaçları hızla tespit ediyor ve size tam, doğru dönüt veriyor. Herhangi bir şikayetiniz olmadığını düşünseniz bile mutlaka kontrole gitmenizi tavsiye ederim. Tüm iskelet ve kas sisteminiz taranmış, günlük duruş bozuklukları veya strese bağlı gerginlikler çözülür…
• Fizyoterapist Samet Erdil • Diğer •
Fzt. Samet Erdil
Siz ve ailenize bu süreçte yardımcı olabildiğim için mutluyum. Sonrasında da sağlıklı ve aktif olabileceğiniz bir yaşam diliyorum
Samet Erdil isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Samet Erdil, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Samet Erdil tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Manipülasyon, Fizik Tedavi, Kuru İğneleme, Manuel Terapi, Medikal Masaj, Boyun Fıtığı, Bel - Boyun Fıtığı, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi.
Samet Erdil adresi nerede?Samet Erdil şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- cumhuriyet mahallesi candan tarhan bulvarı no:21 daire:13 center iş merkezi Kuşadası/Aydın Kuşadası
Adresine gitmek zorunda kalmadan Samet Erdil isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Samet Erdil online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Samet Erdil isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Samet Erdil, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Samet Erdil hangi dilleri konuşuyor?Samet Erdil ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Samet Erdil isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Samet Erdil tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Samet Erdil hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Samet Erdil hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Samet Erdil hangi sigortaları kabul ediyor?Samet Erdil tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.