- Katarakt
Atatürk mah, Karaoğlanoğlu Cad, No:20, Ortaca, Muğla
- Sigortasız hastalar/danışanlar
Y
yu...z
3 yaşindaki kizimiz icin gittik goze yabanci cisim batmasi ile. Sebahattin beyin yaklasimi o kadar guzeldi ki onun sozunu dinliyordu. Tecrübesiyle yaklasimiyla bizide kizimizida rahatlatti. 2 senedir burada yasiyoruz Bu civarda isinin ehli merhametli dr bulmak zor gercekten , Allah razi olsun. tabii yaninda calisan sekreteride bir o kadar ilgili ve guler yuzlu. Bundan sonrasi icinde daimi göz doktorumuz kendisi
• Op. Dr. Sebahattin Bozkurt • Göz Hastalıkları Randevusu •
em...
İki kızımla gittiğim muayene guler yüzleri ilgileri kendimizi rahat hissetirmeleri bizi çok mutlu etti belkis hanımın yardımları ile 3 yaşındaki kızımla çok güzel Bi deneyim oldu bizim için çok teşekkürler şiddetle tavsiye ediyorum
• Op. Dr. Sebahattin Bozkurt • Göz Hastalıkları Randevusu •
fe...g
Alerjimden dolayı iki tane damla yazdılar ve ilk haftadan faydasını gördüm. Ortam hijyenik, güleryüzlüler tavsiye ederim.
• Op. Dr. Sebahattin Bozkurt • Diğer •
Sebahattin Bozkurt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sebahattin Bozkurt, Göz Hastalıkları. Size Sebahattin Bozkurt tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Göz Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Preoperatif Değerlendirme, Botoks, Göz Kapağı Estetiği, Blefaroplasti.
Sebahattin Bozkurt adresi nerede?Sebahattin Bozkurt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk mah, Karaoğlanoğlu Cad, No:20 Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sebahattin Bozkurt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sebahattin Bozkurt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sebahattin Bozkurt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sebahattin Bozkurt bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sebahattin Bozkurt ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sebahattin Bozkurt hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Sebahattin Bozkurt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.