Dr. Öğr. Üyesi Seçil Avcı Günay

Muğla 1 adres

Emirbeyazıt Mah. 28/8A Mola City No:5-6, Menteşe, Muğla

• Sigortası olan hastalar

• T

Seçil hanım hastalarını acı gerçeklerle yüzleştirmekten çekinmeyen ve eğer bu gerçekleri değiştirmeye cesaretiniz varsa sizi sonuna kadar destekleyen ve adeta hayatınızı dönüştüren bir doktor. Hamileliğim boyunca daha iyi bir gebelik için beni her konuda uyardı ve her yönden destekledi. Öncesinde farkedilmeyen bir çok rahatsızlığımı onun sayesinde öğrendim ve hayatım değişti. Kendisine minnettarım her şey için. İdealist ve hastasını her yönden kucaklayan bir doktor. Sizi sizden çok düşünen bir doktorunuz olunca kendinize iyi bir şeyler yapmak için motivasyonunuz çok yüksek oluyor. Sizi motive etmek için her zaman bir yol buluyor ve hastasıyla çok içten ilgileniyor. İyi ki tanımışım iyi ki böyle doktorlar var

• Seçil Avcı Günay Muayenehanesi Gebe Takibi  •

• M

Başka bir hastanede kanser teşhisi konulup operasyona alacaklarken şans eseri Seçil hocamı buldum ve hayatımı kökten değiştirmeme yardımcı oldu. Yanlış teşhisi düzeltmekle kalmadı, hayatımda yolunda gitmeyen şeylerin de sebebi bulup daha kaliteli bir hayata kavuşmama yardımcı oldu. Keşke bütün doktorlar onun gibi olsa, hastayı mevcut sıkıntısıyla değil de bütünsel olarak görüp, başka nasıl sıkıntıları olacağını araştırıp işin temeline inip kökten çözümlere ulaşsa.

• Seçil Avcı Günay Muayenehanesi Diğer  •

• B

Seçil hanım çok ilgili, bilgili ve detaycı bir doktor hiçbir ayrıntıyı kaçırmaz aklınızda soru işareti bırakmaz, siz sormadan zaten cevabı almış olursunuz, çok tatlı dilli ve içten biri,

•  •