Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

• B

Seçil hanımla tanıştığımda 83 kiloydum ve yemek yeme miktarım az olmasına rağmen hiç bir zaman kilo veremedim. Evet çok güler yüzlü sabırlı biri Seçil hanım ama bunların ötesinde çok zeki ve işinde oldukça iyi bir doktor kilo veremediğimi görünce kan testlerimi yaptırmam gerektiğini söyledi. Yaptırdım. Sayesinde hiç bilmediğim bir hastalığım çıktı. Tiroidim çok yüksek çıktı. Bu süreçte bir de düşük yaptım bu rahatsızlıktan kaynaklı ama Seçil hanım o kadar güzel etkiler bıraktı ki bende pes etmedim. Tedavime devam ettim. 2 ayın sonunda 83’den 72’ye düşüp yola devam ediyorum. Yani sadece bir doktor bir diyetisyen yok karşınız da çok güzel bir insan işini çok seven biri var. Seçil hanım iyi ki hayatıma değdiniz

• N

secil hanimla calismadan once sut urunleri tuketmedigim icin diyestisyenle calisma fikri cok uzak geliyordu.Ama calismaya basladiktan sonra yemedigim seyleri bile yemeye basladim cok sabirli ve cok tatli biri surec boyunca da hep destek oluyor

• başka bir yer Diğer  •

• T

Seçil hanım her zaman çok samimi, güler yüzlü ve sabırlı. Bir süredir birlikte ilerliyoruz. Pcos olmama rağmen 2 aylık süreçte 10 kg verdim ve en önemlisi artık düzenli regl oluyorum. Her öğünümü yakından takip etti, her soruma en hızlı ve çözümleyici tavsiyelerle geldi. Hem kilo verdiriyor, hem de sağlıklı beslenmeyi öğretiyor, hem de takviye edici ürünlerle destekliyor. Klasik, her günü aynı olan listeler yerine hep farklı, değişik ve dinamik listeler verdiği için de çok memnum kaldım. Tamamen günlük yaşam tarzıma ve yoğun çalışma düzenime uygun listelerle hiç zorlanmadım, sıkılmadım.
    Kaçamaklarıma rağmen benden bıkmadığı için de sonsuz minnet... Desteği, anlayışı, sabrı her zaman çok kıymetli olacak benim için. Her şey için çok çok minnettarım canım diyetisyenim

• R

Kilo vermek için seçil hanımla tanışmış olduk daha öncesinden 65 kilo başladım 6 ay içinde onlıne görüşmelerle istenilen kiloya ulaştım ara ara ödemlerim oldu kilo vermediğim haftalar oldu sabırla ve çok güzel anlatımlarıyla yardımcı oldu en kısa süre de istenilen kiloya geldim çok memnunum kesinlikle tavsiye eder hayatımızda iyiki seçil hanım var

• T

Kilo vermek için bi çok yöntem denedim Seçil hanımla tanıştığımda 98 kiloydum şuan 87 kiloyum hedefiniz 75-80 çok başarılı çok konuşkan fazla bilgi vermekten asla çekinmeyen biri gözünüz kapalı güvenebilirsiniz

• N

Seçil hanımla tanıştığıma çok mutluyum.ilk gittiğimde mide problemlerim vardı.İki aylık bir diyet sürecimiz oldu ve bütün mide problemlerim zamanla azaldı ve şuan çok rahatım.Aynı zamanda kilo almak istediğimi söylemiştim.İstediğim kiloya Seçil hanımın sayesinde ulaştım.Kesinlikle tavsiye ediyorum.

• Z

Seçil hocamla tanışmak fark yarattı. Kişisel yaşam tarzıma uygun, ulaşılabilir bir planla ilerledik. Moralimi hiç bozmadı, her zaman güler yüzle ve anlayışla yaklaştı. Sadece kilo değil, bakış açım da değişti. Seçil hocam; bilgisi, danışanına özel yaklaşımı ve pozitif enerjisiyle mesleğini en güzel şekilde icra ediyor. Sağlıklı yaşam alışkanlıkları edinmek isteyen herkes gönül rahatlığıyla danışabilir

• Online Danışmanlık Kişiye Özel Diyetler  •