İzmir Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi

Kozağaç Mahallesi Özmen Caddesi No:147, Buca 35390

Seda Kahraman Aydın ile hiperhidroz (aşırı terleme) nedeniyle ameliyat sürecinde tanıştım. İlk görüşmeden itibaren süreci çok detaylı şekilde anlattı ve aklımdaki tüm soruları açıklayıcı biçimde yanıtladı. Ameliyat öncesi bilgilendirme, operasyon süreci ve sonrası takip oldukça düzenli ilerledi. Süreç boyunca kendimi güvende hissetmemi sağlayan, hastaya durumu anlaşılır şekilde anlatan ve planlı çalışan bir hekim. Aynı sorunu yaşayan hastalar için açıklayıcı ve yol gösterici bir yaklaşımı var.”

• D

​"Akciğer sönmesi nedeniyle başvurduğum Buca Seyfi demirsoy devlet hastanesinde gerçekleştirdiği başarılı operasyon ve sonrasındaki yakın takibi için Dr. Seda Hanım'a minnettarım. Hastanede yattığım süre boyunca her soruma sabırla yanıt verdi ve iyileşme sürecimi profesyonellikle yönetti. Göğüs cerrahisi branşında tecrübesi ve ilgisiyle fark yaratan bir doktor.

• G

01.10.2024 tarihinde hiperhidroz ameliyatı oldum ve çok memnunum doktorum seda hanımın ilgi alakası , hoşgörüsü ameliyat sonrasında ki süreç tüm sorularımı endişelerimi tam anlamıyla bana açıkladı ben çok memnun kaldım