Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

İzmir Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi kadrosunda 4 adet aile hekimliği uzmanı, 7 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 4 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk cerrahisi uzmanı, 8 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 4 adet dermatoloji uzmanı, 2 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 5 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 2 adet gastroenteroloji uzmanı, 14 adet genel cerrahi uzmanı, 3 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 5 adet göz hastalıkları uzmanı, 7 adet iç hastalıkları uzmanı, 8 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 2 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 2 adet kardiyoloji uzmanı, 8 adet kulak burun boğaz uzmanı, 6 adet nöroloji uzmanı, 7 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 2 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 1 adet pratisyen uzmanı, 1 adet psikiyatri uzmanı, 1 adet radyasyon onkolojisi uzmanı, 5 adet radyoloji uzmanı, 2 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, 12 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. İzmir Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi İzmir ilinde Özmen Cad.no:147 adresinde bulunmaktadır. İzmir Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 2324525252 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
daha fazla Hakkımızda

İzmir Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi
Kozağaç Mahallesi Özmen Caddesi No:147, Buca 35390
  • Diğer (İade)

Dr. Fadime türe hocamın ismini çevremdeki kişilerden çok duymuştum.. Bende muayene için gittim idrar kaçırma ve başka diğer şikayetlerimde vardı muayene sırasında ve sonrasında o kadar açıklayıcı bir şekilde beni aydınlattı ve ameliyatımı yaptı çok memnun kaldım çevremde çok kişiye tavsiyede bulundum kendisine Güler yüzü ve ilgisinden dolayı minnettarım

• Op. Dr. Fadime Türe Genital Estetik  •

Sercan hocam ile eşimin kaburga kemiğindeki tümör şüphesi ile tanıştık.İlk günden yaklaşımı samimiyeti ve hoşgörülü oluşu mükemmeldi.Başarılı ameliyatının sonrası bilgilendirmesi ve takibi takdir edilecek derecedeydi.Hocam Yolunuz bahtınız açık olsun.Rabbim başımızdan sizin gibi doktorları eksik etmesin.

• Dr. Öğr. Üyesi Sercan Aydın Diğer  •

Sercan hocam allah sizden ve ekibinizden razı olsun göğüs ağrısı şikayetiyle gelip sizin taninizla akcigerimin söndüğünü öğrendim aninda tıbbi mudaleyi gerceklestirdiniz tüp tedavisine basladiniz akabinde bana ameliyat olma sansimin oldugunu agrilarimin daha çabuk gecebilecegi hakkında ekibinizle birlikte gerekli aydinlatmayi yaptınız size ve ekibinize ben başta olmak üzere ailem cani gönülden size inandık ve güvendik ameliyat sonrası iyileşme sürecim hızlandı ve 10 günün sonunda hasteneden beni taburcu ettiniz size ve ekibinize başarılar dilerim

• Dr. Öğr. Üyesi Sercan Aydın Diğer  •

Gözlerim doluyor bu doktorumun yardım sever ve kendi annesini kardeşini muayene ediyor gibi özetini gördükçe. İlimin ihlaslısını arıyorsanız ve son derece bilgili becerikli bir doktor bulabilir miyim diyorsanız Fatime doktorum bu iste en iyilerden. Onlarca kişi odasina girip soru soruyor tüm hastalarına sabırla ve aynı dikkatle özenle cevap veriyor. Genelde hastanelerde azarlamak hepimizin başına gelmiştir. Ama bu doktorun bir kere öf dediğine denk gelmedim. Hamileyim ve sahane bir doktora muayene oluyorum. Allah senin gibi hekimlerin sayısını arttırsın güzel doktorum.

Op. Dr. Fadime Türe

Her hasta benim için en özeldir ben teşekkür ederim

“Sercan Hocam, alanında son derece bilgili, güven veren, hastasına açıklayıcı ve sabırlı şekilde yaklaşan mükemmel bir hekim. Babamın akciğer kanseri ameliyat süreci öncesi ve sonrası gösterdiği ilgi, açıklamaları ve takibi sayesinde hem fiziksel hem de psikolojik olarak kendimizi çok güvende hissettik. İyi ki yolumuz sizinle kesişti. Mesleğinize olan sevginiz ve insana olan yaklaşımınız çok güzel.Her sorumuza sabırla, açık ve anlaşılır şekilde yanıt verdi. Hastasına sadece hekim olarak değil, insan olarak da yaklaşan, çok değerli bir doktor. Böyle zorlu bir süreçte onun gibi bir uzmana denk gelmek en büyük şansımız oldu.Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.İyi ki varsınız hocam.

K

Hamilelik surecimde muaynelerimde sezeryan doğumumda hep güler yüzle açıklayıcı tavrıyla hep motive edildim Fadime hocam sayesinde.Ameliyatımda herşeyin çok iyi gideceğini bilerek girdim ve öylede oldu doğum anı stres derler ama ben çok keyifli bir süreç geçirdim iyi ki tanıdım iyi ki böyle güzel kalpli işinde tamamen uzman doktorlarımız var

• Op. Dr. Fadime Türe Diğer  •

İlk doğumda yaşadığım vehametten sonra ikinci hamileliğimde 3-4 doktor değiştirdim bunun sebebi soru sormama vakit bile ayırmamaları bilgide eksik olmalarıydı ilgisizliklerinde. Son olarak Fadime hocamızı duydum ona gittim ve ilk kontrolden itibaren bana o kadar iyi davrandı ve o kadar ilgiliydi ki başından işinin ehli olduğu anlaşılıyordu. Biz sormadan bilgilendirmesi kafamızı kurcalayan detaylara açıklık getirip içimizi rahatlatması bize çok iyi geldi doğuma kadar bizim destekçimiz ve takipçimiz oldu . Doğum anında bile o kadar rahatlattı ki içimi ne ara oldu anlamadım bile diyebilirim. Bilgi ilgi empati yetenek her yönden kesinlikle Fadime türe hocamız işinin ehli.

Op. Dr. Fadime Türe

Guzel yorumlariniz icin tesekkur ederim

Sercan hocama iyiki gittim yıllardır sırtımda kambur gibi taşıdığım kürek kemiklerinin altında hızla büyüyen kitleler vardı ağrı kollarima vuruyor hayatımı kisitliyordu çalışamiyordum ameliyat öncesi ilgi ve alaka beni ameliyata hazirlamişti zor bir ameliyattan sonra kısa sürede sağlığıma kavuştum iyiki sizi tanıdım iyiki varsınız emeğinize sağlık Sercan Aydın hocam

C

Ameliyatımın 2. Haftasından bildiriyorum .
    Enis bey gerçekten mükemmel bir doktor kıl dönmesi ameliyatımı açık teknikle yaptı iyi ki enis hocamızı tanımışım gözüm kapalı tavsiye ederim

• Op. Dr. Enis Ünlütürk Diğer  •

Akciğerimde sıvı ve akciğer zarımda kalınlaşma vardı. İlk başlarda çok endişelenmeme rağmen Sercan hoca bilgisiyle, ilgi ve alakasıyla en önemlisi de sabrıyla ameliyat öncesini ve sonrasını çok profesyonel bir şekilde yönetip, sonunda sağlığıma kavuşmamı sağladı.Bütün süreçte ilgisini esirgemediği ve işini hakkıyla yaptığı için minnettarım. Tanıdığım en başarılı doktorlardan birisi.