Gzt.Hasan Tahsin Cd. 253 Sk. No:43, Konak 35360
m....ö
Ben septorinoplasti sonucu burun eti kalınlaşması ve sprey kullanımına burun içi kıkırdak dokusu delinme ihtimali olan bir hastayım ve birçok uzmanın fikri düzenli takip edilmem. Alerji mevsimi de olunca kendisinden randevu aldım ancak problemimin ne olduğu dinlemedi. İçeri girmem ile çıkmam çok hızlı oldu. Bir şeyin yok diyip muayeneyi bitirdi.
• İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
vo...r
Doktor Sedat Bey i Sivas Cumhuriyet Üniveristesinde Tanıdım 1998 yılında Kardeşimin Kulak Oparasyonunu Yapan Doktor Kendisini O Günden beri hep takdir ediyorum.
bü....
Bence bölümünde en iyisi. Hastayla iyi iletişim kurabilen bir doktor, ben kendisine teşekkür ediyorum.
Hastalığımda bana hep moral verdi. Doktorum nereye ben oraya :)• • •
R
ra...ç
Öncelikle doktoruma ve ekibine içtenlikle teşekkürlerimi sunarım, amaliyatım çok zorlu geçti işinin ehli olması ve güven aşılaması sebebiyle amaliyatım iyi sonuçlar vermeye başladı bu süreçte zannedersem beraber olmaya devam edeceğiz :) Teşekkürlerrrrr
Sedat Öztürkcan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sedat Öztürkcan, Kulak Burun Boğaz.
Sedat Öztürkcan adresi nerede?Sedat Öztürkcan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gzt.Hasan Tahsin Cd. 253 Sk. No:43 Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sedat Öztürkcan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sedat Öztürkcan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sedat Öztürkcan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sedat Öztürkcan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sedat Öztürkcan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sedat Öztürkcan hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Sedat Öztürkcan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Konak bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları