- Yeme Bozuklukları ,
Hasta çocuk muayenesi
Çocuk beslenme bozuklukları
Çocukta gelişimi izleme
el....
Kırşehir'deyken benim doktorumdu.Emegi bizde çok fazla.Simdi Ankara'da çocuklarımı götürüyorum.Çok tecrübeli bir doktor.
• Özel Ankara Cerrahi Tıp Merkezi • Bogaz agrisi •
es...a
6 yıl önce oğlum doğduğuda her ay rutin kontrole giderdik kırşehirden taşındık ama şefik bey gibi bir dr. bulamadık şimdi 2 aylık bir oğlum daha var keşke kırşehirde olsaydım diyorum yok öyle bi dr.
Şefik Şahin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şefik Şahin, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Şefik Şahin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk beslenme bozuklukları, Çocukta gelişimi izleme, Hasta çocuk muayenesi.
Şefik Şahin adresi nerede?Şefik Şahin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aşağı Öveçler Mahallesi 1332. Sokak No: 15 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şefik Şahin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şefik Şahin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şefik Şahin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şefik Şahin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Şefik Şahin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şefik Şahin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şefik Şahin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şefik Şahin hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Şefik Şahin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şefik Şahin hangi sigortaları kabul ediyor?Şefik Şahin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Demir Hayat Sigorta, Axa Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta, SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Çankaya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Çankaya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Çankaya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla