0850 333 0388 Ücret öğren

Psikolog Seher Taşarmut, Konya Gıda Ve Tarım Üniversitesi psikoloji bölümü mezunudur. Çalışmalarını çocuk ve aile alanında sürdürmektedir. Aktif olarak çocuk ve ailelerle psikolojik danışmanlık hizmeti sunmakta; seanslarında ağırlıklı olarak Deneyimsel Oyun Terapisi ekolüyle çalışmaktadır. Çocuk ve aile alanına yönelik mesleki eğitimlerini sürdürmekte, aynı zamanda ebeveynlere ve üniversite öğrencilerine yönelik seminerler düzenleyerek çocuk gelişimi, bağlanma ve dijital çağda ebeveynlik konularında psikoeğitim çalışmaları yapmıştır.

Yetişkin (İlgili adreslerde)

• Banka Havalesi

Görüşler

• Z

z.....

Kaka tutma problemi nedeniyle başladığımız bu süreçte, sabrı, anlayışı ve profesyonel yaklaşımı sayesinde çok güzel ilerleme kaydettik. Çocuğumuz artık bu süreci çok daha rahat yönetebiliyor. Hem çocuğumuza hem bize verdiği destekten çok memnun kaldık. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Psk. Seher Taşarmut Oyun Terapisi  •

Seher Hanım ilk görüşmeden itibaren bize güven veren, sabırlı ve anlayışlı bir yaklaşım sergiledi. Seanslar sonrasında olumlu gelişmeler gözlemledik. Güler yüzü, profesyonelliği ve çocuklarla kurduğu sıcak iletişim sayesinde kendimizi doğru yerde hissettik. Çocuk psikoloğu arayan ailelere gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz.

• Psk. Seher Taşarmut Oyun Terapisi  •

s....t

Süreç boyunca gösterdiği profesyonel ve tarafsız yaklaşım sayesinde bir ebeveyn olarak kendimi her zaman çok güvende ve anlaşılmış hissettim. Olaylara hiç bakmadığım açılardan bakmamı sağladı ve hayatımdaki farkındalığı artırdı. Empati yeteneği, samimiyeti ve uzmanlığı yüksek biri olduğu için, kesinlikle tavsiye ediyorum.

• Psk. Seher Taşarmut Normal Randevu  •