Dr. Selahattin Avcı
1982 yılında Gaziantep’te doğdum. Gaziantep Anadolu Lisesi’nde eğitimimi tamamladıktan sonra öğrenci değişim programı ile bir yıl Amerika’da öğrenim görme fırsatı buldum. Türkiye’ye dönüşümün ardından İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun oldum.
Mezuniyetimin ardından İstanbul’da çeşitli sağlık kuruluşlarında görev yaptım. Daha sonra Gaziantep’e dönerek başhekimlik, şube müdürlüğü ve İl Sağlık Müdür Yardımcılığı gibi önemli idari görevlerde bulundum. Yıllar içinde edindiğim deneyim ve medikal estetik alanındaki tutkum, beni kendi özel kliniğimi açmaya yönlendirdi.
Akademik gelişimimi sürdürerek İtalya’daki Camerino Üniversitesi’nden Medikal Estetik alanında yüksek lisans, ardından Moleküler Biyoloji ve Genetik alanında doktora derecesi aldım. Rejeneratif tıp konusunda uzmanlaşarak, modern estetik tıbbın en güncel uygulamalarını kliniğimde sunmaktayım.
Botoks, dolgu uygulamaları, mezoterapi, kök hücre tedavileri, ip askı prosedürleri ve tüm medikal estetik uygulamaları konusunda deneyimliyim. Her hastamın bireysel ihtiyaçlarına özel tedavi planları oluşturuyorum.
Evli ve bir çocuk babasıyım. Kliniğimde, hastalarıma bilimsel temellere dayanan, güvenli ve etkili estetik çözümler sunuyorum. Her uygulamada doğallığı ön planda tutarak, yapmacıklıktan uzak, kişinin kendi güzelliğini yansıtan sonuçlar hedefliyorum.
Sertifikalı Medikal Estetik Uzmanı Randevusu
Botoks Enjeksiyonu
Burun Ucu Kaldırma
Bölgesel Zayıflama
Dr. Selahattin Avcı (Pia )
CGF-CD34 Tekniği (Konsantre Büyüme Faktörleri)
Cilt Bakımı
İple Yüz Germe
Leke Tedavisi
15 Temmuz, 56080. Sk., Şehitkamil 27000
e...
Öncelikle 45 yaşında bir erkeğim, saçlarımın üst kısmından ciddi şekilde dökülmeye başlamıştı. Saç ekimi sebebiyle bir arkadaşımın tavsiyesiyle gitmiştim. Kendisi şimdilik buna gerek olmadığını, mevcut saçı artırmak için PRP ve bir ilaç enjeksiyonu yapacağını söyledi. On günde bir bu tedavileri uyguladıktan sonra ciddi şekilde kendi saçımda bir artış oldu. Tedavi sırasında botoks uygulamaları yaptığını da gördüğüm için kendime koltukaltı ve alın bölgesi için botoks yaptırdım. Bu arada Migren botoksu yaptığını da öğrendim ve o konuda da yardımcı oldu. PRP’de ben hiçbir şey hissetmedim; koltukaltı botoksu yaparken de ciddi bir acı hissetmedim. Genel olarak yapılan üç uygulamadan da çok ciddi şekilde memnun kaldım. Altı ay sonra tekrar görüşeceğimizi söyledi. Hem botoksumu yenileyeceğim hem de çıkan saçlarımı incelemek için beni yanına çağırmıştı. Açıkçası o sürenin dolmasını iple çekiyorum...
Z
z...
Selahattin Bey'e medikal estetik ile ilgili bilgi desteği için başvurdum. Gençlik aşısı uygulaması oldu. Cildim efsane oldu. Bu süreçte hastalarında uyguladığı tedaviyi çok yakından takip etme şansı buldum; çevreme şiddetle tavsiye ederim.
Y
y....d
The best doctor ever
I’m very satisfied, very professional, clear explanation and the results look natural• Dr. Selahattin Avcı (Pia ) • •
T
to...e
İşlem yapmaya başladığından beri kendisinin daimi müşterisiyim.. yüzünüzün eksiklerini çok iyi keşfedip öneriler yapıyor harika ötesi
• Dr. Selahattin Avcı (Pia ) • •
da...
Güler yüzlü, ilgili ve alanında çok başarılı bir hekim Selahattin hocam. Aynı zamanda birbirinden kıymetli ekip arkadaşları.. Doğal sonuçlar isteyen herkes için kesinlikle doğru adres.
• Dr. Selahattin Avcı (Pia ) • •
m...
Doktorumu sosyal medyadan gördüm ve jawline dolgusu için gittim. Kendileri çok nazik ve kibar; benimle çok iyi ilgilendiler. Ben de işlemden çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim.
T
t...
Selahattin hocama tavsiye üzerine ulaştım. Göz çevremdeki morluklar, alın ve kaz ayaklarımdaki kırışıklıklardan rahatsızdım. Kendisi harika işlemler yaparak hem göz çevremin açılıp gençleşmesini hem de kırışıklıklarımın azalmasını sağladı. Tedavi süreci oldukça acısızdı. Beni ürünler ve süreçle ilgili detaylıca bilgilendirip, tüm sorularımı sabırla cevapladı. Çevreme şiddetle tavsiye ediyorum; ciddi anlamda çok memnun kaldım.
m...
Selahattin hoca gerçekten çok ilgili, işinde çok iyi. Görüşmemizdeki ilgi ve alakası ziyadesiyle memnun etti. Saç nakli sırasında yapılan işlemler ve sonrasında tedaviyi takip ederek uyguladığı mezoterapi ve bakımlar çok iyiydi. Çok başarılı bir hekim.
Selahattin Avcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selahattin Avcı, Sertifikalı Medikal Estetik. Size Selahattin Avcı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ameliyatsız Göz Kapağı Estetiği, Ameliyatsız Yüz Germe, Ben Alma, Botoks, Botoks Enjeksiyonu, Burun Ucu Kaldırma, Bölgesel Zayıflama, CGF-CD34 Tekniği (Konsantre Büyüme Faktörleri), Cilt Bakımı.
Selahattin Avcı adresi nerede?Selahattin Avcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 15 Temmuz, 56080. Sk. Şehitkamil
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selahattin Avcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selahattin Avcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Selahattin Avcı hangi dilleri konuşuyor?Selahattin Avcı ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Selahattin Avcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selahattin Avcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selahattin Avcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selahattin Avcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Selahattin Avcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.