EĞİTİMLER :
Sesime Gel Uygulayıcı Eğitimi: 8-9-15-16-20 Şubat 2025
PROMPT Teknik Uygulayıcı Eğitimi : 21-22-23 Aralık 2024
ETEÇOM 2 Uygulayıcı Eğitimi : 6 Ekim 2024
VOİCE İSTANBUL 2024 : 25-28 Nisan 2024
İstanbul Medipol Üniversitesi 3. Ulusal Dil ve Konuşma Terapisi Öğrenci Kongresi : 10 Mart 2024 -‘’ Pazar Çalışanlarının Ses Bozukluğu Belirtilerinin ve Bu Belirtilerin Yaşam Kaliteleri Üzerine Etkilerinin İncelenmesi ‘’ konulu mezuniyet projemi sözel bildiri olarak sundum.
11.Ulusal Dil ve Konuşma Bozuklukları Kongresi : 19-21 Mayıs 2023
DIR 101 Floortime Kursu : 8 Mayıs 2023- Nevzat Egemen NAKIŞÇI
Türkçe Erken Dil Gelişim Testi (TEDİL) : 29 Nisan 2023- Detay Yayıncılık
Orafasiyel Değerlendirme Eğitimi : 9 Mart 2023 - Uzman Dil Ve Konuşma Terapisti Betül ÖZSOY
DKT Gençlik Durağı Zirvesi : 24 Aralık 2022
İstanbul Medipol Üniversitesi 2. Ulusal Akıcılık Bozuklukları Sempozyumu : 23 Ekim 2022
6. Uluslarası Katılımlı Ulusal Disiplinlerarası Erken Çocuklukta Müdahale Kongresi : 26-29 Mayıs 2022- Anadolu Üniversites
Ankara Gelişim Tarama Envanteri Testi ( AGTE) : 16 Nisan 2022- Psikoloji Eğitim Akademisi
- Dil ve Konuşma Bozuklukları
Yutma Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
s...
Selen Hanım'a tanıdık vasıtasıyla ulaştım. 4 yaşındaki oğlumun dil gelişimi yaşıtlarından gerideydi. Selen Hanım yaşına uygun aktivite ve oyunlarla çok güzel bir bağ kurdu. Seanslarımızın başından itibaren dil konusundaki ilerlemeyi biz de çevremizdekiler de fark ettik. Şu an çok daha akıcı konuşuyor ve kendisi de seanslara severek katılıyor. Gönül rahatlığıyla danışmanlık alabilirsiniz.
g...
7 yaşındaki oğlum sayesinde Selen Hanım ile tanıştık. Çocuğumun gecikmiş konuşma problemi vardı, ama şu anda böyle bir şey kalmadı. Gayet güzel ve anlaşılır seviyede konuşuyor, çok şükür. Selen Hanım çok başarılı bir dil terapisti. Oğlum kendisinden çok şey öğrendi ve konuşma anlamında çok ilerledi. Biz çok memnunuz Selen Hanım'dan. Konuşma problemi olan herkese onunla iletişime geçmelerini tavsiye ederim.
L
l...
Selen Hanım'a oğlumun ses eksikleri olduğu için başvurdum. Planlı, programlı ilerliyorlar. Oğlum seslerde gelişme gösteriyor. 6 yaşında olduğu için uzmanımız yaşına uygun, onun ilgisini çekecek şekilde oyunlarla çalıştırıyor. Tavsiye ediyorum.
Selen Aslı Göl isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selen Aslı Göl, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Selen Aslı Göl tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Konuşma Terapisi, Online Terapi.
Selen Aslı Göl adresi nerede?Selen Aslı Göl şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Odunpazarı Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selen Aslı Göl isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Selen Aslı Göl uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Selen Aslı Göl isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selen Aslı Göl, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Selen Aslı Göl isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selen Aslı Göl tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Selen Aslı Göl hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Selen Aslı Göl hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selen Aslı Göl hangi sigortaları kabul ediyor?Selen Aslı Göl tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.