İstanbul Üsküdar Üniversitesinden 2024 yılında dil ve konuşma terapisi alanından mezun oldum. Eskişehir de online ve yüz yüze danışmanlık hizmeti vererek çalışma hayatıma devam etmekteyim. Lisans dönemimde çeşitli rehabilitasyon merkezlerinde, özel kliniklerde ve hastanelerde gözlem ve uygulama stajları yaptım. Gelişimsel dil bozuklukları, konuşma sesi bozuklukları (artikülasyon ve fonolojik bozukluk), kekemelik ve hızlı bozuk konuşma, otizm, motor konuşma bozuklukları, edinilmiş dil bozuklukları, çeşitli sendromlara bağlı gelişen dil ve konuşma bozuklukları, dudak-damak yarığına bağlı konuşma bozuklukları ve ses bozuklukları ile çalışmaktayım.

EĞİTİMLER :
Sesime Gel Uygulayıcı Eğitimi: 8-9-15-16-20 Şubat 2025
PROMPT Teknik Uygulayıcı Eğitimi : 21-22-23 Aralık 2024
ETEÇOM 2 Uygulayıcı Eğitimi : 6 Ekim 2024
VOİCE İSTANBUL 2024 : 25-28 Nisan 2024
İstanbul Medipol Üniversitesi 3. Ulusal Dil ve Konuşma Terapisi Öğrenci Kongresi : 10 Mart 2024 -‘’ Pazar Çalışanlarının Ses Bozukluğu Belirtilerinin ve Bu Belirtilerin Yaşam Kaliteleri Üzerine Etkilerinin İncelenmesi ‘’ konulu mezuniyet projemi sözel bildiri olarak sundum.
11.Ulusal Dil ve Konuşma Bozuklukları Kongresi : 19-21 Mayıs 2023
DIR 101 Floortime Kursu : 8 Mayıs 2023- Nevzat Egemen NAKIŞÇI
Türkçe Erken Dil Gelişim Testi (TEDİL) : 29 Nisan 2023- Detay Yayıncılık
Orafasiyel Değerlendirme Eğitimi : 9 Mart 2023 - Uzman Dil Ve Konuşma Terapisti Betül ÖZSOY
DKT Gençlik Durağı Zirvesi : 24 Aralık 2022
İstanbul Medipol Üniversitesi 2. Ulusal Akıcılık Bozuklukları Sempozyumu : 23 Ekim 2022
6. Uluslarası Katılımlı Ulusal Disiplinlerarası Erken Çocuklukta Müdahale Kongresi : 26-29 Mayıs 2022- Anadolu Üniversites
Ankara Gelişim Tarama Envanteri Testi ( AGTE) : 16 Nisan 2022- Psikoloji Eğitim Akademisi

Dkt. Selen Aslı Göl

Odunpazarı, Odunpazarı, Eskişehir

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

Selen Hanım'a tanıdık vasıtasıyla ulaştım. 4 yaşındaki oğlumun dil gelişimi yaşıtlarından gerideydi. Selen Hanım yaşına uygun aktivite ve oyunlarla çok güzel bir bağ kurdu. Seanslarımızın başından itibaren dil konusundaki ilerlemeyi biz de çevremizdekiler de fark ettik. Şu an çok daha akıcı konuşuyor ve kendisi de seanslara severek katılıyor. Gönül rahatlığıyla danışmanlık alabilirsiniz.

• G

7 yaşındaki oğlum sayesinde Selen Hanım ile tanıştık. Çocuğumun gecikmiş konuşma problemi vardı, ama şu anda böyle bir şey kalmadı. Gayet güzel ve anlaşılır seviyede konuşuyor, çok şükür. Selen Hanım çok başarılı bir dil terapisti. Oğlum kendisinden çok şey öğrendi ve konuşma anlamında çok ilerledi. Biz çok memnunuz Selen Hanım'dan. Konuşma problemi olan herkese onunla iletişime geçmelerini tavsiye ederim.

• L

Selen Hanım'a oğlumun ses eksikleri olduğu için başvurdum. Planlı, programlı ilerliyorlar. Oğlum seslerde gelişme gösteriyor. 6 yaşında olduğu için uzmanımız yaşına uygun, onun ilgisini çekecek şekilde oyunlarla çalıştırıyor. Tavsiye ediyorum.