Serinevler Mahallesi Ege Bagatur Bulvarı No:236, Yüreğir 01240
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
g....b
Saç dökülmesi şikayetiyle başvurmuştum. Muayene süreci beklediğim kadar ayrıntılı ilerlemedi. Saç derim detaylı olarak incelenmedi, kan tahlili gibi temel kontroller yapılmadı. Sadece kepek olup olmadığı soruldu ve buna göre reçete düzenlendi. Ayrıca yönelttiğim sorulara verilen yanıtların açıklayıcı olmadığını hissettim. Daha kapsamlı bir değerlendirme beklerdim.
• Adana Yüreğir Devlet Hastanesi • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Selim Banak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selim Banak, Dermatoloji.
Selim Banak adresi nerede?Selim Banak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Serinevler Mahallesi Ege Bagatur Bulvarı No:236 Yüreğir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selim Banak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selim Banak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Selim Banak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selim Banak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selim Banak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selim Banak hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Selim Banak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yüreğir civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar