- Omuz Ağrısı
Migren Tedavisi
Spor Fizyoterapisi
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
ca...i
Selin iyi bir fizyotherapist, işini severek yapan ve güler yüzlü bir insan.. çok memnun kaldım. Omuz ağrim için gitmiştim ve çok rahatladım, çok begendim! Ve herkeze tavsiye ederim.
• Kare Danışmanlık • Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu •
Selin Top isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selin Top, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Selin Top tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Fizik Tedavi, Spor Fizyoterapisi, Migren Tedavisi, Bemer Fiziksel Damar Terapisi, Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi, Menisküs Tedavisi.
Selin Top adresi nerede?Selin Top şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Türkmen Mahallesi 301. Sokak No:1/3 Tükel Apartmanı Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selin Top isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selin Top online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Selin Top isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selin Top, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Selin Top hangi dilleri konuşuyor?Selin Top ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Selin Top isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selin Top bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selin Top ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selin Top hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Selin Top hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.