Bahçeşehir Üniversitesi Psikoloji lisans eğitimimin ardından, Bournemouth University’de pre-master programını ve Kingston University’de Klinik Psikoloji yüksek lisans eğitimimi tamamladım. Eğitim sürecim boyunca insan davranışlarını bilimsel temellerle anlamaya, aynı zamanda bireylerin duygusal ihtiyaçlarına duyarlı ve etik bir yaklaşımla destek sunmaya odaklandım.
Klinik ve hastane ortamlarında edindiğim staj ve asistanlık deneyimleri sayesinde; çocuk, ergen ve yetişkinlerle yürütülen değerlendirme ve gözlem süreçlerine aktif olarak katıldım. Psikolojik test uygulamaları, bireysel görüşmeler, ailelerle iş birliği ve psiko-eğitim çalışmaları gibi alanlarda deneyim kazandım. Aktif dinleme, empati, problem çözme ve sorumluluk alma becerilerimle klinik ekiplerin bir parçası olarak çalışmaya önem veriyorum.
Ruh sağlığı alanında kendini sürekli geliştirmeyi hedefleyen, öğrenmeye açık ve uyumlu bir psikolog olarak; bireylerin psikososyal gelişimine katkı sağlayan çalışmalarda yer almak ve mesleki yolculuğumu etik değerler çerçevesinde sürdürmek temel motivasyonumdur.
- Çocuk Ve Ergen Psikolojisi
- Depresyon
- Anksiyete
- Kaygı Bozuklukları
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Psikolog Konsültan
Fener mahallesi, Tekelioğlu caddesi Seda apartmanı kat4 no11 daire7, Antalya 07160
- Sigortasız hastalar/danışanlar
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Sena Bilgiç adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Sena Bilgiç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sena Bilgiç, Psikoloji. Size Sena Bilgiç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Randevu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Yetişkin Terapisi, Bireysel Terapi.
Sena Bilgiç adresi nerede?Sena Bilgiç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fener mahallesi Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sena Bilgiç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sena Bilgiç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sena Bilgiç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sena Bilgiç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Sena Bilgiç hangi dilleri konuşuyor?Sena Bilgiç ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sena Bilgiç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sena Bilgiç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sena Bilgiç ile iletişime geçmenizi öneririz.