- Aile İçi İletişim Sorunları
Gessell Gelişim Testi
Kariyer Danışmanlığı
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Sakarya
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
SCL90-R Psikolojik Belirti Tarama Testi
Çocuk Gelişim Testi
Ç
ç.....
Sena Hanım ile hayatımın zor bir dönemindeyken çalışma fırsatımız oldu. Duygusal yüklerimi azaltma ve duygularımı dengeleyebilme konularında bana çok büyük katkısı oldu. Sorduğu sorular ve değindiği konular bakış açımı farklı yönlere çevirebilmeme yardım etti. Terapi sonuna kendimi çok daha hafiflemiş hissettim.
• Sakarya • Yetişkin Terapisi •
me...ç
Sena Hanımla ilk tanıştığımda kaygılarım üzerine seanslar yapmıştık. Yaklaşık 15-20 hafta süren bir süreçti ve sürecin sonunda kendimi çok daha iyi hissediyordum. Son 10 haftadır da eşimle beraber çift terapisi almaya başlamıştık. Aramızdaki iletişimin kuvvetli olmadığını ve birbirimizi tam olarak anlayamadığımızı düşünerek başladığımız bu sürecin sonunda ise eşimle birbirimize çok daha anlayışlı yaklaşmaya ve birbirimizle daha açık iletişim kurmaya başladık. Prensiplerinin olması, anlatılan durumlara her zaman full odaklı olması beni çok tatmin ediyordu.
• Sakarya • Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu •
Sena Hanım ile yaptığım görüşmelerden çok memnun kaldım. Kendisi gerçekten alanında yetkin, profesyonel ve donanımlı bir psikolog. Görüşmeler boyunca yarattığı güven veren atmosfer sayesinde kendimi rahatça ifade edebildim.
Birlikte çalıştığımız süreçte, bana sunduğu farklı bakış açıları ve pratik stratejiler sayesinde yaşadığım zorluklarla daha etkili bir şekilde başa çıkmayı öğrendim. İletişimi çok güçlü, anlayışlı ve gerçekçi yaklaşımları ile süreci çok iyi yönetti.• Sakarya • Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu •
Sena Hocaya kızımın kaygı problemi nedeniyle başvurduk. Sorunu kaygı ile alakalı olduğunu Sena Hocadan öğrendik. Başlangıçta sürecin çabuk ilerleyeceğini düşünmemiştim. Her görüşme sonunda iyiye doğru gidişi farkettim. Kızım şu an kendi problemlerini kendisi çözebiliyor.
• Sakarya • Diğer •
n....m
Sena Hanım’ dan kaygı ve stres sorunum için yardım aldım. Bu dönemimde farkındalık kazanmama yardımcı oldu ve bu dönemi rahat bir şekilde geçirmemi sağladı. Bu yolda yürürken kendisi harika bir yol gösterenim oldu ve samimi bir şekilde yolumu aydınlattı. Sayesinde artık kafamın içi daha sakin, düşüncelerim daha sağlıklı, farkındalığım çokça arttı ve kendimi olduğum gibi kabul edebiliyorum. Kendisine çok teşekkür ediyorum, iyi ki bu yola onunla çıkmışım.
m....c
Sena hanımdan 3 yaşındaki kızım için oyun terapisi desteği aldık. Pandemi dönemi sebebiyle dışarı ile iletişime kapalı ve çekingen bir çocuktu. Terapiler sayesinde daha özgüvenli ve bağımsız bir çocuk oldu. Kitap önerileri, zaman zaman bize verdiği feedback’ler ile çok güzel bir süreç geçirdik. Hem bizimle hem de kızımla iletişimi çok iyiydi, kızım her seansa hevesle gitti. Kendisine çok teşekkür ediyoruz ve her zaman bir telefon uzağımızda olduğunu biliyoruz.
• Sakarya • Oyun Terapisi •
I
i.....
danışman kendimle alakalı farkındalık kazanmamda çok yardımcı oldu, çok destekleyiciydi konuşmakta problem yaşamadım, kafa karışıklığım olan bir dönemi sağlıklı atlatmamda yardımcı oldu
• Online Danışmanlık • Diğer •
Sena hanımla yollarımızın kesişmesi benim için büyük bir şanstı. Kendimi en değersiz, yorgun, hicbir şeye layık olmayan gördüğüm ve bunuda artık kabullendiğim anda karşıma çıktı. Kendi içimde ne kadar da acımasız olup herşeyi nasıl da kabullendiğimi kendime en başta kendimin değer vermediğimi görmem de büyük bi ışık tuttu. Kendisine sonsuz teşekkürler ediyorum.
I
i̇...m
Harika bir süreçti.
Hayatımın zor zamanlarına denk geldi.
Kendimle olan kavgamı bitirdim.
Problemlerimi daha kolay çözebiliyorum artık.
Gelecekte değil, anda yaşamayı öğrendim.
Danışmalardan sonra farkındalığım büyük ölçüde yükseldi.
Sena hanımın etkisi çok büyük.
Anlaşıldığımı hissetttim.
Yerinde ve doğru tespitleri sürecin sağlıklı yürümesine çok destek oldu.
Kendisine çok teşekkür ederim.
İyi ki işini iyi yapan insanlar hala var.• Sakarya • Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu •
C
ca...r
Sena hanım sıkıntımı cozmemde yol gostericim oldu...sikimtimin kaynağının neye dayandigini anlatarak bana ışık tuttu.danisanlarina karşı tutumu ilgisi çok iyiydi herşey için çok teşekkür ederim
• Online Danışmanlık • Diğer •
Sena Ezer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sena Ezer, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Sena Ezer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Terapi, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Psikoterapi, Yetişkin Terapisi, Oyun Terapisi, Kariyer Danışmanlığı, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, SCL90-R Psikolojik Belirti Tarama Testi.
Sena Ezer adresi nerede?Sena Ezer adresini belirtmedi. Sena Ezer yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Sena Ezer adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sena Ezer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sena Ezer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sena Ezer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sena Ezer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Sena Ezer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sena Ezer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sena Ezer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sena Ezer hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Sena Ezer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.