İlk terapi sürecini sizinle yaşadığım için çok şanslı hissediyorum. Her ne kadar terapiye olan bakış açım olumlu da olsa ilk seansta aslında geri geri gitmiştim, sonra sizin seanslardaki tutumunuz sayesinde bazen koşarak geldim. Beni çok güzel dinlediniz, kendim hakkımda daha önce hiç fark etmediğim şeyleri sizinle fark ettim.

• başka bir yer Diğer  •

Kendime uzun zamandır ilk kez bu kadar yaklaştığımı hissediyorum. İçimde bastırdığım, susturduğum ne varsa yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor, korkutmuyor artık beni. Belki hala her şey tam olarak yerli yerinde değil ama içimde bir şeylerin iyileştiğini hissediyorum. Küçük bir umut gibi…
    Kendimi kucaklamayı öğreniyorum.
    Bu süreçte yanımda oluşunuz, beni duymanız ve yargılamadan desteklemeniz çok kıymetli.

• Ü

İlişkilerimde hep anlık bir haz, bir onay arayışıyla hareket ettiğimi fark ettim Sena Hanım’la. Sınırlarımı ihlal ettikçe bir şeyler kazanıyormuşum gibi hissediyordum ama sonunda hep tükenmiş kalıyordum. Şimdi anlıyorum ki, geçici hazlar için kendimden vazgeçmek uzun vadede bana sadece yorgunluk getiriyormuş. Artık kendimi korumak, hazdan vazgeçmek değil; gerçek değerimi bilmek demek. Bu farkındalık bana çok şey öğretti.

• B

Sena Hanım’a arkadaşım tavsiyesi ile başvurmuştum. Öncesinde üç psikolog değiştirdim. Daha psikoloğa gitmeyeceğim derken çıkmış oldu karşıma. İyi ki karşılaşmışız. Sıcakkanlı, samimi ve anlayışlı hissettirmesi bile seanslara getirtiyor. Öz güven eksikliği nedeniyle başvurmuştum. Kendimi çok başarısız ve yetersiz görüyordum ancak hep zayıf yönlerime odaklanmışım. Hep diğerlerini düşünmüşüm. Güçlü yönlerim ve büyük küçük fark etmeden başarılarımı göz ardı etmişim. Ağlayarak yazıyorum bunları, ama mutluluktan. İyi ki varsın hocam

• B

Hocam ile 9. seanstayım, kendisine bir arkadaşımın tavsiyesi ile gidiyorum. Aileme karşı suçluluk ve aynı zamanda mesleğime dair gelecek kaygısı ile başvurmuştum. Bu iki sorun birbirinden ayrı gibi dursa da birinden başlayınca diğerine doğru bir gelişme oldu. Bu bir süreç olsa da ciddi anlamda kendimi güvende hissediyorum. Suçluluk düşünceleriyle çok fazla bütünleşmişim ve onu gark etmek bile çözülme yarattı. Cidden çok garip. Farkındalık çok ayrı bir şey.

• başka bir yer Diğer  •

Sena hocama tartışmalı bir ilişki yaşadığım süreçte acaba ben nerede hata yapıyorum sorusunun cevabını aramak için gitmiştim. Onun sayesinde ilişkimdeki açık iletişim ekikliğimi farkettim. Bana farkettirdi. Süreç boyunca ilgisi ve alakası hiç eksik olmadı. Diğer yandan başkalarının tavsiyesiyle ilişki yürüten biriydim. Danışma süreci boyunca kendisinden de akıl almak istedim. Ancak Sena hocam burdan yola çıkarak kendi başıma kendim için daha sağlıklı kararlar almaya başlamamı sağladı. Sonucunda kendimi olduğu gibi ifade etmenin ve kendim sorumluluk alarak karar almanın hayatıma inanılmaz güzel katkıları oldu

• R

Birilerinin hayatına dokunmak amaçlı girdiğim bir durumdu. Bir insana yardım edeyim derken kendimi psikolojik olarak çöküntüye uğrattığımı farkettim. Bu süreçte Senanur hanımla konuşma fırsatım oldu. Empati seviyesinin olağanüstü bir düzeyde olması, güvenilir ve şefkatli biri olmasından ötürü rahatlıkla konuştuğumu farkettim. Negatif gözüken olayların da insana bir seyler kattığını ve toparlanmanın da bir o kadar kolay olmasını anlatan bir görüşmeydi. Tedirginliğe düşmeden görüşmeler yapabilirsiniz. Çok iyi geldiğini söyleyebilirim. 3. Seansta normal hayatıma dönmüş bulunmaktayım. Empati kurmanın zirvesinde biri olduğunu söyleyebilirim.

• başka bir yer Diğer  •

Psikolog Senanur hanımla uzunca bi süredir seanslarımızı sürdürmekteyiz kendisinden çok memnunum bir çok konuda tedavi aldım ve eskiye kıyasla kendimi çok daha iyi hissediyorum kendisi çok başarılı bi psikolog sürecimiz o kadar tedavi edilmesi gereken konu olmasına rağmen gayet hızlı gelişti kesinlikle tavsiye edeceğim bir psikologtur kendisi sağlıklı günler dilerim

• F

O kadar mutluyum ki sena hanımı tanıdığım için. Bana kendimi tanıma anlama fırsatı sundu . İlk günden beri asla yargılmadan beni dinledi. İyiki tanıdım hala devam eden terapi sürecindeyiz. Umarım herşey daha da iyi olucak .

• Ş

Sena hocamla yaklaşık 5 aydır seans alıyorum. Kendi hayatımda var olan olumlu ve olumsuz hayat hikayemi , iş hayatımı , özel bir sürecimi hiç korkmadan çekinmeden anlatabilmemi sağlayan ve doğru yolu bulmam için elinden gelen çabayı bana aktaran sena hocama minnettarım .mesleğindeki başarısını benimle paylaşmasının mutluluğunu yaşıyorum . Umarım benim bu yazdıklarım sizede bir umut olur gözüyle bakarak içimdeki memnuniyeti dile getirmişimdir.