Uzm. Dr.
- Sarılık
- Charge Sendromu
İstanbul Dünya Ticaret Merkezi Yeşilköy/Bakırköy, Bakırköy, İstanbul
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
yu...3
biz çocuk hastanesinde Yenidoğan da 10 gün yattık sarılık ve enfeksiyon şikayeti ile mükemmel bir Dr ilgisine alakasına çok teşekkür ederim.
ar...e
ben hayatımda o kadar çok doktor gördüm ama serap hanım işini o kadar çok severek yapıyorki böylesini hiç görmedim siz bizim şansımız oldunuz kızım alya ve diğer bebekler için hep bizimle olun ege üniversitesi yenidoğan bebeklerinin size çok ihtiyacı var nefes aldığım sürece duacınızım ve sizi çok seviyorum
Serap Nur Ergör isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serap Nur Ergör, Neonatoloji, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Serap Nur Ergör adresi nerede?Serap Nur Ergör şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul Dünya Ticaret Merkezi Yeşilköy/Bakırköy İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serap Nur Ergör isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serap Nur Ergör online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Serap Nur Ergör isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serap Nur Ergör bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serap Nur Ergör ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serap Nur Ergör hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Serap Nur Ergör hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakınlardaki Neonatologlar
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar