Hakkımda
Serap Antakya'da 1982 yılının Eylül ayında doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Antakya’da tamamladıktan sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesind...
Okullar / Eğitimler
- Antakya Lisesi (Hatay, 2000)
- Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi (İzmir, 2006)
- Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı (Eskişehir, 2011)
Bilinen Diller
- İngilizce,
- Arapça
f.....
Cocugumuzun 2 yas ve sonrasındaki gelişme döneminde göstermek istediğimiz ebeveyn tutumunu bir türlü yakalayamayıp epey zorlandık. Çeşitli durumlarda nasıl bir tutum sergilememizin doğru ve içimize sineceği konusunda kendisine danıştık. Şefkatli, duyarlı ve gerçekten dinleyen bir profesyonel olduğunu düşünüyorum. Tek bir seansta bile bizi çok iyi anladı ve önemli önerilerde bulundu. Çocuğumuzla ilişkimiz ve bu sayede aile içi huzurumuzun kalitesi şimdiden arttı.
ö.....
Serap hanım bilgi ve tecrübesiyle bize yol gösterirken, aynı zamanda yargılamadan dinleyen, her görüşme sonrası o ana kadar hiç düşünemediğimiz şeyleri bize gösterip, adeta olaylara çocuğumuzun gözünden bakmamızı sağlayan bir uzman. Desteği her daim bizim için çok kıymetli.
Merhaba,
Zaman ayırıp bu güzel yorumu yazdığınız için çok teşekkür ederim. Katkı sunabildiğimi duymak çok güzel benim için. Cömertçe takdir etmişsiniz, sağ olun. Umarım sürecimiz sizin için verimli olmaya devam eder. İhtiyaç duyduğunuzda burada olacağım.
Serap R.A
a....s
Serap Hanim ile bağ odaklı emzirme sonlandırmaya karar verdigim dönemde çalısmaya başladık. Ve iyi ki kendisinden destek alarak geçirdik bu süreci. Çünkü Serap Hanim'in destegi ile çok içime sinen bir emzirme ve sonlandırma hikayemiz oldu. Oğlumun ihtiyac ve duygularının yanısıra bir anne olarak benim de ihtiyac ve duygularımı gözeterek ilerlemesi beni çok rahatlattı. Böylece ben de daha hazır ve emin bir sekilde sürecimizi tamamlayabildim. Simdi önümüzde daha yeni başlangıçlar var. Ve tabiki içimize sinen yeni hikayeler yazmak icin kendisinden destek almaya devam edeceğiz.
Merhaba,
Yorumunuzu okuyunca içim sıcacık oldu. Zaman ayırıp ayrıntılı geri bildirim verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Bağlanma temelli ebeveynlik yaklaşımının yanlış bilinen taraflarından birisi de sadece çocuğun ihtiyaçlarının gözetilmesi üzerine bir yaklaşım olduğu bilgisi. Yorumunuzda da belirttiğiniz gibi aile içindeki herkesin ihtiyaçlarının karşılanabileceği adil, demokratik ve şefkatli bir aile ortamı yaratmaya katkıda bulunmak yaptığım işin benim için önemli kısımlarından birisi. Katkı sunabildiğimi duymak da benim için çok güzel.
Serap R.A.
es...a
Serap Hanim ile yaklasik 4 yildir calisiyoruz, kizim 5 yasinda olacak, duyu bütünleme sorunlari var. O olmasaydi bütün sürecleri bu denli saglikli ve travmasiz atlatmamiz mümkün olmazdi. Gercekci ve empatik yaklasimlari ile hep en büyük destekcim ve yol göstericim oldu.
Merhaba,
Zaman ayırıp bu geri bildirimi paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Yorumunuzu okumak da beni mutlu etti. Ne zaman ihtiyaç duyarsanız yine burada olacağım.
Kendinize çok iyi bakın lütfen.
Sevgilerimle.
Serap R.A.
d.....
Serap Hanım aklı, bilgi birikimi ve şefkatli yaklaşımıyla kızımızı büyütürken bize çok destek oldu. Kendisini yaşadığımız ülke için önemli bir değer olarak görüyorum. Keşke daha çok insan kendisinin rehberliğinden faydalanabilse. Bağ odaklı yaklaşımı hem çocuğuma hem bana çok iyi geliyor.
Merhaba,
Vakit ayırıp bu güzel geri bildirimi paylaştığınız için çok teşekkür ederim, katkı sunabildiğimi duymak çok güzel. Ayrıca cömertçe takdir etmişsiniz, ne mutlu bana. Umarım sürecimiz böyle verimli devam eder, ihtiyaç duyduğunuzda burada olacağım.
Sevgilerimle.
Serap
ey...m
Yaklasik 2 yildir Serap hanim ile calisiyoruz. Kendisi ile tanistigimiz ve calisabildigimiz icin sansli oldugumuzu dusunuyorum. Anlayisi, olaylari ve durumu kavrayisi, ailenin her bir bireyinin cikarini ayri ayri gozetebilmesi, cocugun icinde bulundugu durumu bilimsel gercekligi ile aciklayabilmesi, onerdigi oyunlar ve su an aklima gelmeyen her sey icin cok tesekkur ediyorum. Iyi ki varsiniz.
Merhaba,
Ne güzel bir geri bildirim. Okurken içim açıldı, var olun. Çabamın size geçmesi, ulaşması da bana hediye oluyor. Umarım sürecimiz sizin için verimli olmaya devam eder. İhtiyaç duyduğunuzda yine burada olacağım. Görüşmek üzere.
ga...n
Bağ odakli ebeveynlik yolculugumda keske en basinda tanissaydik dedigim harika insan. Emzirme, sağlıklı ayrışma, duyusal farkliliklar, kaygı ve daha pek cok konuda detaylı ve ic ferahlatan yaklaşımı ile beni kendine hayran birakti. Gorusmemiz sonrasi ebeveylik yapmak benim icin daha kolaylasti. Ne kadar teşekkür etsem az. Baglanti problemi yaşadık ama kimden kaynaklandigi belli degildi bu sebeple gorusme suresinde esnek davrandi bence cok önemli bir detaydi.
Merhaba,
Zaman ayırıp böyle güzel bir geri bildirim yazmanız da benim için bir hediye oldu. Sağ olun. Katkı sunabildiğimi duymak çok güzel. Umarım sürecimiz sizin için verimli olmaya devam eder. İhtiyaç duyduğunuzda yine burada olacağım. Görüşmek üzere.
Sevgilerimle
Serap Hanım’ın danışanı olduğum için kendimi çok şanslı buluyorum. Çünkü yetkinliği, danışanlarına olan içten ilgilisi çok kıymetli ve bu randevuların hayatımdaki olumlu etkisi çok büyük.
Merhaba,
Güzel geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Size katkı sunabildiğimi duymak da bana çok iyi geldi. İhtiyaç duyduğunuzda yine burada olacağım.
Sevgilerimle
Şefkatli yaklaşımı, detaylı açıklamaları, örnekleri ve uygulanabilir tavsiyeleri olan bir uzman. Ayrıca geçmiş görüşmeleri detaylarıyla hatırlaması sayesinde vakit kaybetmeden kolayca anlaşabiliyorsunuz. Lafı dolandırmıyor ve net bir şekilde ifade ediyor. Dikkati görüşme sırasında tamamen sizde ve konuya çok boyutlu derinlemesine bakıyor, önemsediğini ve buna kafa yorduğunu görebiliyorsunuz. Ezberlenmiş cümleler kurmuyor. Uzmanlığı olmayan konularda bunu açıkça belirtmekten kaçınmıyor. Yaklaşık 3 yıldır ara ara kendisiyle görüşüyoruz ve her görüşmemiz dolu dolu geçti. Görüşmeler sırasında aldığım notları hala dönüp dönüp okuyorum ve faydasını görüyorum.
Merhaba,
Bu ayrıntılı ve güzel geri bildiriminiz için ne kadar teşekkür etsem az. Danışanlarımla ilişkimde ve çalışma şeklimde benim için yapmanın önemli olduğu ne varsa tespit edip yazmışsınız. Bahsettiğiniz noktalara elimden geldiğince özenmek benim için önemli. Bu çabanın danışanlarımdaki yankısını okumak beni çok mutlu etti. Teşekkür ederim. İhtiyaç duyduğunuzda yine burada olacağım.
Sevgilerimle
Kızımla ilgili danıştığım konularda çok desteğini görüyorum Serap Hocama çok teşekkür ederim.
Merhaba,
Katkı sunabildiğimi duymak çok güzel. Vakit ayırıp geri bildirim yazdığınız için çok teşekkür ederim.
Hakkımda
Okullar / Eğitimler
- Antakya Lisesi (Hatay, 2000)
- Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi (İzmir, 2006)
Deneyimler
- Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı