0850… Ücret öğren

Çocuk ve ergenlerin duygusal, sosyal ve bilişsel gelişimlerini desteklemeyi merkeze alan bir psikoloğum. Danışanlarımın kendilerini anlaşılmış, güvende ve değerli hissetmeleri benim için çok önemlidir. Her bireyin ihtiyaçlarının farklı olduğunun bilinciyle, süreci tamamen danışan odaklı ve özenli bir şekilde yürütmeyi hedeflerim.

Lisans eğitimimi onur derecesiyle tamamladıktan sonra klinik psikoloji yüksek lisans eğitimime devam etmekteyim. Eğitim ve staj süreçlerimde; oyun terapisi (çocukların kendilerini oyun yoluyla ifade etmelerini sağlayan bir terapi yöntemi), klinik görüşme teknikleri (danışanı daha iyi tanımaya yönelik yapılandırılmış görüşmeler) ve psikometrik değerlendirme (psikolojik test ve ölçümler) alanlarında deneyim kazandım.

Çocuklarla çalışmanın yanı sıra ebeveyn ve aile danışmanlığı ile öğrenci koçluğu alanlarında da destek sunuyorum. Ailelerle iş birliği içinde ilerleyerek, çocuğun gelişimini bütüncül bir şekilde ele almayı önemsiyorum. Aynı zamanda öğrencilerin akademik ve kişisel hedeflerine ulaşmalarını desteklemeye yönelik rehberlik sağlıyorum.

Çalışmalarımda empati, sabır ve güven temel değerlerimdir. Danışanlarımla yargılamadan, anlayışla ve şefkatle iletişim kurmaya özen gösteririm. Aldığım eğitimler doğrultusunda, etik ilkelere bağlı kalarak danışan kabul etmekteyim.

Online danışmanlık

Psk. Seray Okuşluğ

Kıbrıs, Lefkoşa

• K

Seray hanımla zaman keyifli geçiyor.Cocuklarla iletişimi,ses tonu,mimikleri onlara güven veriyor.

• Psk. Seray Okuşluğ Oyun Terapisi  •