Çocuk ve ergenlerin duygusal, sosyal ve bilişsel gelişimlerini desteklemeyi merkeze alan bir psikoloğum. Danışanlarımın kendilerini anlaşılmış, güvende ve değerli hissetmeleri benim için çok önemlidir. Her bireyin ihtiyaçlarının farklı olduğunun bilinciyle, süreci tamamen danışan odaklı ve özenli bir şekilde yürütmeyi hedeflerim.
Lisans eğitimimi onur derecesiyle tamamladıktan sonra klinik psikoloji yüksek lisans eğitimime devam etmekteyim. Eğitim ve staj süreçlerimde; oyun terapisi (çocukların kendilerini oyun yoluyla ifade etmelerini sağlayan bir terapi yöntemi), klinik görüşme teknikleri (danışanı daha iyi tanımaya yönelik yapılandırılmış görüşmeler) ve psikometrik değerlendirme (psikolojik test ve ölçümler) alanlarında deneyim kazandım.
Çocuklarla çalışmanın yanı sıra ebeveyn ve aile danışmanlığı ile öğrenci koçluğu alanlarında da destek sunuyorum. Ailelerle iş birliği içinde ilerleyerek, çocuğun gelişimini bütüncül bir şekilde ele almayı önemsiyorum. Aynı zamanda öğrencilerin akademik ve kişisel hedeflerine ulaşmalarını desteklemeye yönelik rehberlik sağlıyorum.
Çalışmalarımda empati, sabır ve güven temel değerlerimdir. Danışanlarımla yargılamadan, anlayışla ve şefkatle iletişim kurmaya özen gösteririm. Aldığım eğitimler doğrultusunda, etik ilkelere bağlı kalarak danışan kabul etmekteyim.
Aile İçi İletişim Sorunları
Online adres
Öğrenci Koçluğu
K
kı...
Seray hanımla zaman keyifli geçiyor.Cocuklarla iletişimi,ses tonu,mimikleri onlara güven veriyor.
• Psk. Seray Okuşluğ • Oyun Terapisi •
Seray Okuşluğ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seray Okuşluğ, Psikoloji. Size Seray Okuşluğ tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Öğrenci Koçluğu, Ebeveyn Danışmanlığı, Bireysel Danışmanlık.
Seray Okuşluğ adresi nerede?Seray Okuşluğ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kıbrıs Lefkoşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seray Okuşluğ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Seray Okuşluğ uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Seray Okuşluğ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seray Okuşluğ tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Seray Okuşluğ hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Seray Okuşluğ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.