Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı
Enjeksiyon Tedavisi - Omurga ve Kas-İskelet Sistemi Ağrıları
Prof. Dr. Serdar Kesikburun, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon uzman hekimidir. Bel, boyun, sırt gibi omurga kaynaklı ve kas-eklem kökenli ağrıların tanı ve tedavisinde deneyimlidir. Ağrı tedavilerinde ameliyatsız, modern yöntemler olan ultrason ve floroskopi (ışınla görüntüleme) eşliğinde yapılan enjeksiyon (iğne) tedavisi konusunda uzmandır. Bu alanda birçok bilimsel makale yayınlamıştır ve yüksek hasta tecrübesine sahiptir. Yaptığı araştırmalar 10’un üzerinde bilimsel ödül almıştır.
Tıp eğitimini 2005 yılında Gülhane Askeri Tıp Fakültesi’nde tamamlayan Dr. Kesikburun, 2012 yılında Fizik Tıp ve Rehabilitasyon uzmanı olmuştur. 2018-2019 ve 2024-2025 yıllarında Amerika'daki Stanford Üniversitesi Omurga Merkezi’nde enjeksiyon tedavileri üzerine eğitim görmüş ve çalışmalar yapmıştır.
Prof. Dr. Serdar Kesikburun, aynı zamanda ulusal ve uluslararası birçok mesleki dernekte aktif olarak yer almakta, hekimlere eğitimler vermekte ve bilimsel araştırmalar yapmaktadır.
Bu görevleri arasında enjeksiyon tedavisi konusunda Dünya’daki önder kuruluşlardan olan IPSIS (International Pain & Spine Society) kurs eğitmenliği/eğitim komitesi üyeliği ve TSPRM (Türkiye Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzman Hekimler Derneği) yönetim kurulu üyeliği yer almaktadır.
Tedavi Alanları:
Bel, boyun ve sırt ağrıları
Diz, kalça, omuz ve diğer eklem ağrıları
Enjeksiyon tedavileri (iğne ile uygulamalar)
Radyofrekans tedavisi
Kök hücre ve ozon enjeksiyonları
- Bel Ağrısı
Tetik Nokta İnjeksiyonu
- Sigortası olan hastalar
- Sigortası olan hastalar
gü...
Annemin aylardır cok ciddi ağrıları vardı ve hayatı azaba dönmüştü, kalcadan bacağına doğru inen bu ağrı icin tavsiye üzerine Serdar hoca ile tanıştık, yaptığı enjeksiyondan sonra ertesi gün ağrı yok oldu annem rahatladi kendisine hem yaklaşımı hem de çözümü icin cok minnettariz, hayatımızı güzelleştiren bir doktor cok cok minnettariz ve tüm ağrısı olanlara tavsiye edeceğiz
• Prof. Dr. Serdar Kesikburun • Diğer •
ni...n
Ameliyat derecesindeki boyun fitigim icin gittim Dr.serdar beye,boynuma yaptığı enjeksiyonla şikayetlerim geçti.eline emeğine sağlık hocam.
• Prof. Dr. Serdar Kesikburun • Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi •
f....
Ameliyat olması riskli bulunan annemin uzun zamandır devam eden diz ağrıları için çaresiz kaldığımız bir anda Serdar Hocam mucize gibi çıktı karşımıza. Annem için kişisel bir tedavi programı çıkardı ve şu an her şey yolunda gidiyor. Ayrıca kendisi son derece kibar, iletişimi güçlü ve güven veren bir hekim. Bilgisiyle olduğu kadar insani yaklaşımıyla da hastasına değer veriyor. Kendinizi emin ellerde hissediyorsunuz.
• Prof. Dr. Serdar Kesikburun • Randevu •
K
k....e
Beni ve annemi bel fıtığı ağrılarımızdan uyguladığı radyo frekans enjeksiyon tedavisi ile kurtardı, Allah razı olsun. Serdar hocamız hekim olarak da insan olarak da harikalar ötesi. Sayesinde hem annem hem ben ağrısız bir Dünyaya yeniden geldik sanki. Serdar Hocam iyi ki varsınız..
• Prof. Dr. Serdar Kesikburun • Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi •
en...l
Çok ciddi ağrılarım vardı hocamın dokunuşlar ve bilgisi sayesinde rahatladım .
• Prof. Dr. Serdar Kesikburun • Ameliyatsız Kalça Ağrısı Tedavisi •
g....d
Doktor beyin iletişim şekli anlayışı beni dinlemesi işlem öncesi ve sonrası beni bilgilendirmesi son derece iyiydi kendisinden hizmet aldığım için çok mutluyum ve herkese önermeye devam edeceğim. Aylarca yaşam standartlarımı altüst eden bel ağrımdan kurtulmamı sağladı resmen mucizeyi yaşadım.
• Prof. Dr. Serdar Kesikburun • Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi •
sü...a
Babamın MR sonucu kesinlikle ameliyat denilen ama fizik muayenesi ameliyata gerek yok denilen bir bel fıtığı problemi var. Bu nedenle de uzun bir süredir sürekli yüksek doz ağrı kesicilerle günlük yaşamını devam ettirmeye çalışıyordu. Serdar Hocamın yaptığı enjeksiyon sonrasında babam bütün ağrı kesicileri bıraktı ve günlük yaşamına gayet normal bir şekilde devam ediyor. Ayrıca muayene ve enjeksiyon günü göstermiş olduğu ilgi, detaylı açıklamalarla da hepimizi çok rahatlattı hocam. Elinize emeğinize sağlık hocam, iyi ki yollarımız kesişti.
• Prof. Dr. Serdar Kesikburun • Randevu •
si...z
Annemin kalçasında başlayan tutulma ve bu tutulmamaya bağlı şiddetli ağrılar nedeniyle hayatı bir anda kabusa döndü. Yaklaşık 1,5 ay yürümekte büyük sıkıntı yaşadı, gecelerini uykusuz geçirdi. Daha sonra bir arkadaşımın tavsiyesiyle Serdar beyden randevu aldık ve annemi hastanede muayene ettikten sonra enjeksiyon tedavisi uygulayacağını söyledi. Ameliyathaneye iki büklüm ve ağrılar içerisinde giren annem, Serdar beyin omurilikten yaptığı enjeksiyon sonrası hastaneden yürüyerek ve ağrıları azalmış halde çıktı. Enjeksiyon yapılalı yaklaşık 3 hafta oldu ve annemizin durumu çok çok iyi. Serdar beye ilk muayeneden bu güne hastalık hakkında bize açıklayıcı bilgiler verdi, tedavi sürecinde her zaman ulaşılabilir oldu ve geri dönüş sağladı. Bu nedenle ailece çok şanslı hissediyoruz.
• Prof. Dr. Serdar Kesikburun • Eklem İçi Enjeksiyonlar •
s....y
Serdar hocam ile boyun fıtığım sebebiyle tanıştık. Enjeksiyon tedavisi sonucunda büyük oranda rahatladım. Kesinlikle tavsiye ederim..
• Prof. Dr. Serdar Kesikburun • Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi •
m...
Doktoruma ulaşmam tanıdık vasıtasıyla oldu. Bel fıtığı teşhisiyle gittim, yürümekte zorlanıyordum. Serdar hocam ve ekibinden çok memnun kaldım. Radyofrekans ve özel bir iğne ile beni hayata tutundurdu. Kendisine 5 yıldız veriyorum. Çevreme de öneririm.
Serdar Kesikburun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serdar Kesikburun, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon. Size Serdar Kesikburun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: MRI, Diskografi, Diskogram, Manipülasyon, Fizik Tedavi, Nöralterapi, Ozon Terapi, PRP, Kuru İğneleme, Manuel Terapi.
Serdar Kesikburun adresi nerede?Serdar Kesikburun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara Ankara
- Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serdar Kesikburun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serdar Kesikburun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Serdar Kesikburun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serdar Kesikburun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Serdar Kesikburun hangi dilleri konuşuyor?Serdar Kesikburun ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Serdar Kesikburun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serdar Kesikburun tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Serdar Kesikburun hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Serdar Kesikburun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Serdar Kesikburun hangi sigortaları kabul ediyor?Serdar Kesikburun tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
- Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları