- Bel fıtığı
Tam Kapalı Bel Fıtığı Ameliyatı
Ventriküloperitoneal Şant Uygulama
K
ka...ç
Hocama tavsiye üzerine gittim 10.10.25 tarihinde bel fıtığıdan ameliyat oldum. Ankarada 10 dan fazla hastanede 5 ay boyunca l5s1 fıtık patlamış şekilde tedavi için gezdim ama iyikide Serhat hocamı bulmuşum. Yanına gittikten 2 gün sonra başarılı bir sekilde ameliyat etti şuan 10. Gün ve çok iyiyim herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Devlet hastanesinde böyle iyi doktorlarımızı görmek cok güzel.
• Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi • Endoskopik Disk Cerrahisi •
a....y
İnternet ten araştırarak ve memnun kaldım hocamın yaklaşımı çok iyi
• Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi • Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu •
b....h
Serhat hocam çok güzel karşıladı bel fıtığı ameliyatı için beni motive etti Serhat hocama gelmeden önce çok korkularım vardı Serhat hocam ın çok güzel anlatımıyla ameliyatı ma hazırım ve Serhat hocaya çok güveniyorum ameliyatım hazırım Serhat cömert hocama ilgisinden dolayı Allah razı olsun
• Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi • Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi •
fa...n
Belimden kalçama vuran bir ağrı için hocam dan randevu aldım ilgisi beni memnun etti iğneli emg çekinmem gerektiğini söyleyerek beni yönlendirdi eminim hocamın bilgisi ve tecrübesi bu derdime şifa olacak emg çekindikten sonra tekrar rahatsız edeceğim çok memnun kaldım ilgisinde
R
ra...l
Ben raşit şenol bel fıtığı şikayetiyle gittim yaklaşık iki yıldır bu ağrıyla mücadele etmekteyim Serhat Cömert ile tanıştığım gün verdiği güven ile bu ağrıların son bulacağına zaten emin olmuştum tedavileri son derece ilgili ve tecrübeleri ile son buldu
hü...r
Omurulik Kanal darlığı,bel kayması, kireçlenme ve bunlara bağlı olarak bacaklarımda özellikle baldır kısımlarında olan şiddetli ağrılar , kramplar sebebi ile Dr arayışına girmiştim. Serhat hocamızı sitedeki olumlu yorumlardan dolayı tercih ettim.iyiki de tercih etmişim.3 ocakta ameliyat oldum .8 platin takıldı . İki gün sonra eve çıktım.eve geldiğim günden itibaren yemeklerimi yapıyorum. Yürüyüşe cikiyorum.Sükrolsun ki hiçbir rahatsızlığım olmadı. Bacak ağrılarım yok. Kıymetli hocamız sayesinde yaşam kalitem düzeldi. Ellerine sağlık Serhat hoca. Başarılarınız daim olsun inşallah.
• Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi • Omurga Cerrahisi •
Serhat hocayı uzun araştırmalarım sonucu doktor takvimi üzerinden buldum, yapılan olumlu yorumlar tercih sebebimiz oldu. Öncesinde kendisine doktortakvimi üzerinden mesaj ilettim kısa sürede dönüş yaptı MR görüntülerini kendisi ile paylaştım sorunun ne olduğunu kısa öz şekilde iletti. Detaylı bilgi için bize randevu verdi. Muayene ve ardından kafamızdaki bütün sorulara cevap verdi, insana ve sağlığına değer veren çok ilgili sıcak kanlı bir doktor. Ameliyat kararını elbette bizlere bıraktı, karar verip en kısa sürede Boyun fıtığı ameliyatını Serhat hocada olmaya karar verdik.
na...n
Serhat hocam Ankarada branşında en başarılı hekimlerden biri.Kesinlikle tanı ve tedavisi mükemmel.4 yıl önce Serhat hocamı pandemide tanıdık.Kendisi bize çok yardımcı oldu belfıtığımdan dolayı yürüyemez hale gelmiştim.Önerileri tedavisi ve fizikle birlikte çok şükür atlattık .
Y
y.....
Eşime Omurilik tümörü teşhisi kondu ve bunun üzerine hekim araştırmaya başladım. Başka bir üniversite hastanesinde bir doç.dr ameliyatın çok riskli olduğunu ve dokunulmaması gereken bir noktada olduğunu söyledi. Ancak eşimin ağrılarının her geçen gün artmasıyla hekim araştırmasına devam ettim. Allah karşıma Serhat hocamı çıkardı. Kendisine güveniyle ve insancıl iletişimiyle bizi ameliyata ikna ederek çok riskli olan bu ameliyatı başarıyla gerçekleştirdi. Hem ameliyat öncesinde karar vermemizde, hem de sonrasındaki destekleri ve iletişiminde bizi ziyadesiyle mutlu etti. Allah binlerce kez razı olsun, sayılarını artırsın.
Serhat hocamın ellerinde olduğum bel fıtığı ameliyatı sonrası şiddetli ağrılarımdan tamamen kurtuldum. Gündüzleri yürüyemez geceleri uyuyamaz durumdaydım .Güven verici ve cana yakın haliyle çıkardığı sonuç sayesinde eski halime geri döndüm. Serhat hocamın emeklerine sağlık.
Serhat Cömert isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serhat Cömert, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Serhat Cömert tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu, Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Preoperatif Değerlendirme, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Laserasyon Onarımı, Ventriküloperitoneal Şant Uygulama, Tam Kapalı Bel Fıtığı Ameliyatı.
Serhat Cömert adresi nerede?Serhat Cömert şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Batı Mah 2026. Caddesi, 2367.Sokak No:4 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serhat Cömert isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serhat Cömert online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Serhat Cömert isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serhat Cömert, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Serhat Cömert hangi dilleri konuşuyor?Serhat Cömert ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Serhat Cömert isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serhat Cömert tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Serhat Cömert hakkında ne düşünüyor?Toplam 109 hasta / danışan, Serhat Cömert hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Serhat Cömert hangi sigortaları kabul ediyor?Serhat Cömert tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
- Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları