Doç. Dr. Şerif Şamil Kahraman

Kulak Burun Boğaz · Daha fazla

Eskişehir 1 adres

Doktor Muayenehanesi

Eskişehir, Eskişehir 02640

Şerif hocam annemi vertigo dan kurtardı iyi ki varsınız hocam annemi siz iyileştirdiniz Allah sizden razı olsun

• Özel Ümit Vişnelik Hastanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu  •

Kulak burun boğaz alanında hem kendin muayene olduğum hem de bütün eşimi dostumu gönderdim uzman bir doktor bizi dinleyerek ve cevaplayarak tedavinin yarısıni tamamlıyor zaten

• Özel Ümit Vişnelik Hastanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu  •

Şerif Şamil Hocam, ses tellerimde polip oluşmasından kaynaklı ameliyatımı gerçekleştirdi. Bir süredir sesim çatallı olarak çıkıyordu. Bunun yanında, sesimde gerilme, boğukluk ve konuşurken zorlanmaya başlamıştım, beni çok yoruyordu. Rahatsızlığım için ilk olarak Şehir Hastanesine randevu almıştım, ancak muayene sırasında rahatsızlığım dikkate alınmadı, ses tellerimde nodül olduğunu tedavisinin ise bir ses terapistine gitmem olarak söylendi. Hastalığımın geçmemesi üzerine ise Şerif Şamil Hocamdan randevu alıp muayeneye gittim. Muayene oldukça özenli ve bilgilendiriciydi. Hocamın kurmuş olduğu iletişim çok iyiydi ve oldukça ilgiliydi. Tedavimin ise ameliyat olduğunu aktarması üzerine en kısa süre içerisinde ameliyatımı oldum. Ameliyat ve sonrasındaki kontrol sürecim gayet iyi geçti. Ağrı, acı veya olumsuz başka bir durum ile karşılaşmadım. Mevcut durumda eski sağlığıma kavuştum.

• H

Eşim grip icin gitmişti. Detayli muayene yapti aciklamalarda bulundu. Burun egrilimiz varmış bilmiyorduk. Memnun kaldik.

• G

Oğlumun bademcik ve geniz eti ameliyatı vesilesiyle tanıştık.
    Muayene sırasında da ameliyata hazırlık donemindede oğlumun güvenini sıcak tavırlarıyla kazandığı icin hic sorunsuz atlattık. Çok memnun kaldık. Tanı ve tedavi süreçlerindeki doğru tespitleri ve yüksek profesyonelliği, ona olan güvenimizi kat kat artırdı. Kendimizi en başından beri güvenilir ellerde hissettik.

• Özel Ümit Vişnelik Hastanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu  •

Şamil Hoca tedavi sürecimde beni çok rahatlattı. Hâlâ devam ediyor tedavim. Daha önce aynı rahatsızlık için 6 doktora daha gittim. Şikayetlerim geriledi. Süreci sağlıkla tamamlayacağımiza eminim.

• K

Hocama boğazımdaki ağrı şikayeti ile geldim. Crp sonucum 140di ve işim için acilen iyilesmem gerekiyordu. Hocam tam bir profesyonel. İlk 6 saatte işe dönebilecek hale geldim. 24 saat sonunda ise kendimi tamamen iyi hissediyordum. tavsiye ediyorum.

• Özel Ümit Vişnelik Hastanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu  •

Bir hafta önce boğazımda tenis topu büyüklüğünde bir kistle muayene olmaya gittim.Çok ilgili şekilde tek tek sorunlarımı dinleyip ince detayına kadar muayene etti.E nabızdan kullandığım ilaçlara kadar bakıp öyle ilaç yazdı ve sorunumu bir hafta içinde çözdü.hocama kolaylıklar diliyorum.

• Özel Ümit Vişnelik Hastanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu  •

Geçirmiş olduğum burun ameliyatı sürecinde sergilediğiniz üstün mesleki yetkinlik, ilgi ve sabır sayesinde ameliyatım başarılı bir şekilde sonuçlanmış; sağlığıma kısa sürede kavuşmamın yanı sıra artık çok daha rahat nefes alabilmem mümkün olmuştur. Bu süreçte göstermiş olduğunuz titiz yaklaşım ve özverili çalışmalarınız minnettarım

• Özel Ümit Vişnelik Hastanesi Diğer  •

• Ö

Kendisinden otoplasti oldum, sol kulağımda sağ kulağıma göre kıkırdak biraz daha kötü kaynamıştı ve ikisinin de görünümü beni rahatsız ediyordu. Her iki kulak içinde genel anestezi altında rahat bir ameliyat geçirdim, ameliyat son derece başarılı geçti ve görünümünden çok memnunum.

• Özel Ümit Vişnelik Hastanesi Diğer  •