Korukent Mahallesi 96015. Sokak, Toroslar 33240
as...
Serkan hocamız çok deneyimli çok cana yakın çok dakik çok değerli bir dokturumuz ben kanser hastası olan birisiyim en mükemmel endoskopi ve tedavi yi Serkan hocamız dan gördüm saygılar sunuyorum
• Mersin Şehir Hastanesi • Diğer •
.....
Çok iyi ve ilgili bir doktor kesinlikle tavsiye ederim doktora değil sanki arkadaşınıza derdinizı anlatıyorsunuz
bú...r
:-) iyi bir insan iyi bir doktor hastanın sorununu dinleyip durumuna göre araştırma yapıyor sorulara tek tek cevap veriyor sağolsun ilgileniyor yani bağırsağından midesinden sorunu olanlar gitsinler yanına :-) ben hoşnut kaldım hem çokta sevindim bağırsaklarımın sağlam olduğuna çok şükür:-) bir kez daha teşekkür ederim hocam...
di...k
ortadoğu ve balkanların en iyi doktoruna gaziantep'ten sevgiler saygılar. ALLAH sizi ailenize bağışlasın dokturum.
Serkan Yalaki isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serkan Yalaki, İç Hastalıkları, Gastroenteroloji.
Serkan Yalaki adresi nerede?Serkan Yalaki şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Korukent Mahallesi 96015. Sokak Toroslar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serkan Yalaki isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serkan Yalaki online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Serkan Yalaki isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serkan Yalaki bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serkan Yalaki ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serkan Yalaki hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Serkan Yalaki hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.