- İnfertilite (Kısırlık)
Rahim Filmi
Savcılı Mahallesi İnönü Caddesi No:156, Şahinbey
Özel Tam-Med Hastanesi
mi...r
Tebrik ederim kendi alaninda super ben iki cocugumdada cok menmun kaldim trsekkurler hocam
insallah bu cocugumdada sizinleyim• • •
mi...r
bütün sorunları çözüyo her zaman böyle başarılı olursunuz inşallah antebin en iyi doktoru SERTAN ÇAKMAK
..ben mizgin• • •
me...k
ben doktorum dan çok memnununum şu anda 2 çoçugum var 2 gebeligimde de kendisydi doktorum şu anda gebeyim yine kendisine gidiyorum ve başkalarınada tavsiye ediyorum.
em...k
ben emine mıdıkdoktorum sertan çakmak çooooooook iyi bir doktor ona saygılarımı sunuyorum benimle hamileligim boyunca çok ilgilendi ve dogumumu kendisi yaptı bence tam-med hastanesinin birtanesi BEN EMİNE MIDIK DOKTORUM SERTAN ÇAKMAK HOCAMA ÇOOOOOOOK TEŞEKÜRLER BENİMLE HAMİLELİGİM BOYUNCA İLGİLENDİGİ İÇİN BENCE TAM-MED HASTANESİNİN BİRTANESİ
fe...u
süper bir doktor herkese tavsiye ederim
ed...a
MUHTEŞEM BİR HEKİM
Sertan Çakmak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sertan Çakmak, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Sertan Çakmak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG).
Sertan Çakmak adresi nerede?Sertan Çakmak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Savcılı Mahallesi İnönü Caddesi No:156 Şahinbey
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sertan Çakmak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sertan Çakmak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sertan Çakmak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sertan Çakmak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sertan Çakmak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sertan Çakmak hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Sertan Çakmak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sertan Çakmak hangi sigortaları kabul ediyor?Sertan Çakmak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Eureko Sigorta, Ergo Sigorta, Anadolu Sigorta, SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Şahinbey bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Şahinbey bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Şahinbey bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Şahinbey bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Şahinbey bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları