- Davranış Bozuklukları
- Depresyon
- Sigortası olan hastalar
Online Görüşme
Online Görüşme
Araştırarak ve tavsiye üzerine gittim kendisine.Çok ilgiliydi memnun kaldım. Yardımcı da oldu herşeyi düzene soktum.Yardımcı oldu her konuda rahat danışabildim.Danıştığım herşeyde sorularımı cevapladı.Doğru olan kararı vermemi sağladı.Takibi ve yönlendirmesinden memnun kaldım.Bir kaç arkadaşımada tavsiye ettim kendisini.
so...5
Bu alandaki en iyi doktor. Herkeze tavsiye ediyorum gonul rahatligiyla. Herseyiyle mukemmel birisi iyki tanimisim sizi hayatima guzel bir sekilde yon vermemi sagladi icinde bulundugum durumdan en iyi sekilde yonlendirdi beni cok tesekkur ederim seval hanim
si...r
Gösterilen ilgi ve tedavi yöntemiyle alanında en iyi hekimlerden birisi. Ilgi ve alakanız icin tesekkurler...
Seval Baysal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seval Baysal, Psikoloji. Size Seval Baysal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Online Terapi.
Seval Baysal adresi nerede?Seval Baysal adresini belirtmedi. Seval Baysal yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Seval Baysal adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seval Baysal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seval Baysal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Seval Baysal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Seval Baysal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Seval Baysal hangi dilleri konuşuyor?Seval Baysal ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Seval Baysal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seval Baysal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Seval Baysal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Seval Baysal hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Seval Baysal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Seval Baysal hangi sigortaları kabul ediyor?Seval Baysal, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Seval Baysal ile iletişime geçmenizi öneririz.