nu...r
Güler yüzünden dolayı tercih ettiğim, sonrasında da beni yanıltmayan dünya tatlısı doktor❤️ İki gebeliğimi de kendisinin kontrolünde gerçekleştirdim. Özeldeki diğer doktorların aksine şartlar elveriyorsa normal doğumu zorlayan biri ki iki gebeliğimde de kontrollü olarak kendi sancımın gelmesini beklemiştir, suni sancıyı bana verdirmek istemediği için. İlgisi, iletişimi sevilesi doktor❤️
• Özel Çakmak Erdem Hastanesi • Gebe Takibi •
em...m
5 Mart 2014 yılında zor bi sezeryan sonrası sağlıklı bi bebeğime kavuşturan benim içinde çaba gösteren doktoruma sonsuz teşekkürler Alper & EMEL SEVİM
mu...t
Eşimle birliktr yaklaşık 1,5 yıldır bebek i stiyorduk, bir çok test ve tahliller yaptırdık, her tavsiyeyle o doktor bu doktor gezinmeye başladık, tesadüfen evimize yakın diye gittiğimiz sevil hanım bize güven verdi ve uzun zaman onun kontrolünde ve tavsiyelerini dinleyerek beklemeye başladık ve şimdi eşim 9 haftalık hamile, Allah herkese nasip etsin.Doktorumuz çok güler yüzlü ve insan halinden anlayan çok anlayışlı biz çok memnun kaldık ona bu yazdıklarımızdan kesinlikle haberi yok ve biz onu çok seviyoruz. Feride - Murat çifti Bir eş olarak yazıyorum.
mi...r
çok ilgili ve karşısındakini düşünerek yaklaşım gösteren bir doktor kesinlikle tavsiye edebilirim.
Sevil Ateş Eren isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sevil Ateş Eren, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Sevil Ateş Eren adresi nerede?Sevil Ateş Eren adresini belirtmedi. Sevil Ateş Eren yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Sevil Ateş Eren adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sevil Ateş Eren isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sevil Ateş Eren online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sevil Ateş Eren isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sevil Ateş Eren bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sevil Ateş Eren ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sevil Ateş Eren hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Sevil Ateş Eren hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.