0850 333 0388 Ücret öğren

Uzman Klinik Psikolog Sevil Yanık, İstanbul Arel Üniversitesi'nden 2015 yılında onur derecesiyle mezun olup başarı bursu ile Klinik Psikoloji yüksek lisansını tamamlamıştır. Çeşitli kurumlarda psikolog olarak görev aldıktan sonra, Çanakkale Yuna Psikoloji'nin kurucularından biri olmuştur.

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

Sevil Yanık
Kl. Psk. Sevil Yanık - Yuna Psikoloji

Rauf Denktaş Caddesi, Bulvar İş ve Konut Sitesi A blok No:20 kat:4 d:57, Çanakkale 17100

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Banka Havalesi
Sevil Yanık

Ödeme yöntemleri

• Banka Havalesi

Görüşler

Sevil Hanımla yaklaşık üç senedir terapi sürecime devam ediyorum. O zamanlarda olan ben’e baktığımda içimden ne yok katettiğimi söyleyip kendimle gurur duyuyorum. Tabi ki bunu tek başıma yapmak çok zordu. Karşımda beni yargıyalamadan, her ne olursa olsun orada olan, bana ayna tutan Sevil Hanımla ilerlemek çok mutlu ediyor. Bu sürecin bana en büyük etkilerinden biri de artık iç sesim değişti. Kendime daha şefkatli yaklaşıyorum. İyi ki yollarımız keşişmiş…

• L

Terapi sürecine başlarken kendimi oldukça karmaşık duygular içinde hissediyordum ve birçok konuda çıkış yolu bulmakta zorlanıyordum. İlk seanstan itibaren güven veren, yargılamayan ve samimi yaklaşımınız sayesinde kendimi rahatça ifade edebildim.

Sadece sorunlarımı konuşmakla kalmayıp, olaylara farklı açılardan bakabilmeyi, duygularımı daha iyi tanımayı ve kendimle ilgili farkındalık geliştirmeyi öğrendim. Özellikle verdiğiniz bakış açıları ve yönlendirmeler günlük hayatımda karşılaştığım durumlarla daha sağlıklı başa çıkmama yardımcı oldu.

Kendimi dinlenmiş, anlaşılmış ve değer verilmiş hissettiğim bir süreç yaşadım. Her seansa özenle hazırlanmanız, dikkatle dinlemeniz ve profesyonel yaklaşımınız bu süreci benim için çok kıymetli hale getirdi. Terapiye başlamayı düşünen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Emeğiniz, desteğiniz ve katkılarınız

• Kl. Psk. Sevil Yanık - Yuna Psikoloji Bireysel Terapi  •

Uzun zamandır ertelediğim terapi sürecine iyi ki başlamışım. Kendimi rahatça ifade edebildiğim, anlayışlı ve profesyonel bir psikolog. Seanslardan sonra farkındalığım belirgin şekilde arttı. İyi ki yollarımız kesişmiş

• G

Sevil hanım sürecime çok yardımcı oldu çok memnun kaldım. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

• başka bir yer Diğer  •

• B

Terapi sürecine başlarken çok kaygılıydım ama kendisinin yaklaşımı, güler yüzü ve empati yeteneği sayesinde bu kaygım kısa sürede yok oldu. Kendimi güvende ve gerçekten 'anlaşılmış' hissettiğim bir alan yarattı. Hayatıma ve kendime olan bakış açımı değiştirmemde çok büyük katkısı var. Kesinlikle tavsiye ederim.