2008 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olarak tıp doktoru, 2010-2014 yılları arasında İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kadın hastalıkları ve doğum kliniğinde uzmanlık eğitimimi tamamlayarak kadın hastalıkları ve doğum uzmanı unvanını aldım. 2016- 2020 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Perinatoloji bilim dalında yandal eğitimimi tamamlayarak perinatoloji yandal uzmanı unvanını aldım. 2020 Nisan -2023 Ocak tarihleri arasında mecburi hizmetimi Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi nde tamamladıktan sonra 2023 ocak tarihinden itibaren Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğinde öğretim üyesi olarak çalışmaya başladım.

Ağustos 2023 tarihinde Doçent Ünvanını alarak bilimsel çalışmalarını bu alanda sürdürmeye devam ediyorum.

Perinatoloji Randevusu

Kaptan Paşa Mah. Darülaceze Cad. No:27, İstanbul

Kaptan Paşa Mah. Darülaceze Cad. No:27, İstanbul

Kaptan Paşa Mah. Darülaceze Cad. No:27, Şişli, İstanbul 34384

Merhabalar bır kaç hafta once saygıdeğer Özge hanıma muayene oldum.Benımle ayrıntılı bır şekılde uzun bır zaman diliminde sakin,sabırlı,güler yüzlü ve bebeğımle ılgılı tek tek her bır ayrıntıya varana kadar ılgılenmıstır. Ayrıca odada bulunan dığer çalışan kişiler de aynı duyarlılıkla ılgılenmıstır. Memnun kalmakla beraber bu hastanede doğum yapmaya karar vermış olup kendısıne saygılarımı sunuyorum.

• Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi Perinatoloji Randevusu  •

12 haftalık ikiz gebeliğim için 2 li tarama için özge hocamızı tercih ettik ve bize erken teşhisler koyarak riskli olan durumumuzu normale çevirdi bizi yönlendirmesi her fikrimizi düşüncemizi dinlemesi ve sahiplenmesi bizi çok rahatlattı 2. Ci gebeliğim ve böyle kıymetli bir doktor ile tanışmak bizim için büyük şans oldu emeğinize sabrınıza sağlık başarılarınızın devamını dileriz.

• B

Gebeliğimin 32. haftasında sancı şikâyetiyle başvurduğum riskli gebelik sürecimde Özge Hanım tarafından muayene ve değerlendirmeler yapıldı. Kontroller ve bilgilendirme süreci düzenli olarak sürdürüldü.

• T

Özge Hanım ile gebeliğimin 16. Haftasında tanıştım, geçmişte yaşadığım düşük ve erken doğum öykülerimi analiz edip muayenelerimin sonucunda serklaj işleminin gerekliliğine karar verdi ve 18. Haftada ameliyatımı da riskli bir durumda olmama rağmen başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Gebelik sürecim Özge Hanım sayesinde sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde ilerlemekte, kendisi hem alanında profesyonel hem de güleryüzlü ve ilgili bir doktor, süreç hakkında yapmam gerekenler konusunda da beni çokça bilgilendirdi, çalışma ekibi de kendisi kadar uzman bir kadro bu sebeple gözüm kapalı güveniyorum. Kendisi özellikle riskli gebelik alanında önerebileceğim bir doktordur, gitmeyi düşünen herkese tavsiye ediyorum

• R

Gebeliğim süresince Sevim hocamızı birkaç kez ziyaret ettim. Kendisi kişiliği ve sakinliği ile bana güven verdi. Ayrıca ultrason yaparkenki yaklaşımından, süreci etraflıca ve anlaşılır bir dille açıklamasından memnun kaldım. Profesyonel bir tutumu ve pozitif bir enerjisi var. Hastalarıyla çok ilgili ben çok memnun kaldım iyiki böyle doktorlarımız var.

• N

Özge hanım; cana yakın ve güler yüzlü bir hekim. Hamilelik sürecimde bazı sorunlarım oldu ve gayet güzel bir şekilde bilgilendirme ve açıklamaları ile moral, motivasyonumu hep yüksek tuttu. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

• F

Sayın hocama samimi yaklaşımı, riskli gebelik sürecinde içten anlayışlı oluşu stres seviyemi azalttı gebelik sonrasında takip edilmesi gereken diyabet planımı anlattı bütünleyici olarak değerlendirdi bu konuda soru işaretlerimi giderdi. Gebeliğim sürecinde çok memnun kaldım kendisinden.

• R

22 haftalık gebeyim kendisine detaylı ultrason için gittim. Muayeneye başlamadan önce hasta yoğunluğu sebebiyle olması gereken kadar uzun süremeyeceğini söylemesine rağmen tüm organlari kontrol etti ve muayenem 20dk sürdü. Organları tek tek gösterip açıkladı sorduğum sorulara içtenlikle cevap verdi. Böyle kıymetli hekimlere ulaşabilmek gerçekten harika, sayesinde kurumdan içim rahat bir şekilde ayrıldım. Var olsun.

• Ö

Özge hanım'la bugün ilk muayenemizdi. Riskli bir gebe olarak çok korkularım vardı. Muayene esnasında beni o kadar çok rahatlattı ki gerek verdiği bilgiler olsun, yapmam gerekenler, kullanmam gereken ilaçlar her konuda tek tek bilgi verdi. Korkularımı bir kenara bırakmam gerektiğini. Bebeğim ile ilgili her türlü bilgiyi. Ultrason ayrıntılarını en ince detayına kadar anlattı. Ve beni Çok rahatlattı.Odasından o kadar mutlu ayrıldım ki eminel ellerde olduğumu bir kez daha hissettim daha yolun başındayız. İlk defa bir devlet hastanesinde hastası ile bu kadar yakından ilgilenen, incitmeden , kırmadan güzel güzel iletişime giren bir doktorla karşılaştım İyi ki siz Özge hanım. Sizin gibi hekimlere gerçekten çok ihtiyacımız var.

• Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi Diğer  •

Özge hanım Güler yüzlü ve çok samimi muayene sırasında detaylı bilgi verdi. Kendimi özel bir klinikte gibi hissettim..reçete ettiği tedavimde hızla sonuç verdi. Karaciğer hastalığıma rağmen,Gebeliğimi çok huzurlu ve mutlu geçirdim. Hocama yürekten minnetrarın Allah annesinden razı olsun. Böyle Başarılı ve alçak gönüllü bir doktor Türkiye Cumhuriyetine yetiştirdiği için

• Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi Diğer  •