- Akciğer Kanseri
Doktor Erkin Caddesi, Kadıköy
- Sigortası olan hastalar
Eğitim, Kadıköy, İstanbul 34722
di...
Babam Gürsel Yıldız çok yakın zamanda akciğer kanseri teşhisi aldı. Fethiye'de yaşıyor, doktor kardeşimin araştırmaları neticesinde hem bu hastane hem de hastanenin göğüs cerrahisi bölümü hocalarından çok değerli saygıdeğer Tahir hocam, tüm asistanları ve çok değerli ekibi ile tanışma şansımız oldu. Şans diyorum çünkü çok zor ve riskli bir ameliyatı Tahir şevval hocam ve ekibi tüm titizlikleri ile en güzel şekilde tamamlayarak bize mutlu haberi verdiler. Üstelik sadece Tahir hocam ve kıymetli ekibi de değil, ameliyat sonrası hastanede kaldığımız süre boyunca servisteki hemşirelerden tutun temizlik personeline, yemek dağıtan ablalardan aşçılarina kadar herkes çok güler yüzlüydü.. ki bu böylesine zor bir hastalik ile savaşırken bizler için oldukça önemliydi. Ben tekrar tekrar öncelikle Tahir hocam ile ekibine sonrasında da tüm servis çalışanlarına çok minnettarım. Çok doğru bir tercihde bulunmuşuz. Allah Tahir hocamdan ve tüm ekibinden razı olsun
• İstanbul Göztepe prof Süleyman Yalçın şehir hastanesi göğüs cerrahisi • Diğer •
ma...b
Sayın hocam işinin ehli, hastalarına güven veren bir cerrah. Annemin akciğerinde yer alan tümörü ve onu sarmalayan akciğer kesitinin başarı ile çıkarıldığı ameliyatı yönetti. Kendisine, ekibine ve 5.kat göğüs cerrahisi servisinde görevli bütün hemşirelere ve sağlık hizmetlilerine özverili çalışmaları için teşekkür ederiz.
Tahir Şevval Eren isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tahir Şevval Eren, Göğüs Cerrahisi.
Tahir Şevval Eren adresi nerede?Tahir Şevval Eren şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Doktor Erkin Caddesi Kadıköy
- Eğitim İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tahir Şevval Eren isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tahir Şevval Eren online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tahir Şevval Eren isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tahir Şevval Eren bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tahir Şevval Eren ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tahir Şevval Eren hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Tahir Şevval Eren hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.