Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
me...n
Kendisine kemik duzeltme ameliyatı oldum.Ayagımla alakalı biraz sıkıntılar yaşasam da bazen doğuştan olan bir egriligi duzeltmek farkli komplikasyonlara yol açabiliyor.Çok iyi bir hekim bana her konuda yardımcı oldu.Biraz kendisini bu süreçte yormuş olsam da yaptigi ameliyatlardan memnunum.Biliyorum zamanla tekrar eski sagligima kavuşucam.Zaman her şeyin ilacıdır..Gözünüz kapalı gidebilirsiniz.
ya...
22.07.2026 tarihinde tüp mide ameliyatı oldum. Başta Medeni Bey olmak üzere tüm ekibi ve hastane çalışanları süreç boyunca bana çok ilgili ve güler yüzlü davrandılar. Medeni Bey, ameliyat öncesinden ameliyat sonrasına kadar her aşamada sabırlı, ilgili ve güven vericiydi. Aklınıza takılan her soruyu çekinmeden sorabilirsiniz; tüm sorularımı açıklayıcı ve anlaşılır bir şekilde yanıtladı. İşini gerçekten hakkıyla yapan nadir doktorlardan biri olduğunu düşünüyorum. Kendisinden ve geçirdiğim tedavi sürecinden çok memnun kaldım
n*...k
Meryem Hocama 6 ay önce laparoskopik cerrahi yöntemi ile (Miyom) ameliyatı oldum. Ağrılardan dayanacak gücüm kalmamışken, çok çaresiz hissederken hocama randevu aldım ve hayatım değişti. Bilgi, birikim ve deneyimiyle derdimi anladı ve ameliyat sürecimi başlattı. Hocam sayesinde sadece o miyomlardan kurtuldum, görüyorum, duyuyorum, tat alıyorum kısaca yaşıyorum. Mesleğine aşık, çok üst düzey bir doktora denk geldiğim için çok şanslıyım. Çok değerli hocama ve ekibine yaşadığım sürece minnettar olacağım. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Keşke o acıları çekerken biri bana Meryem Hocaya git deseydi, bu yorumu aynı acıları çekenlere yol göstermek için yazıyorum, çaresi var zaman kaybetmeyin. Meryem hocaya her zaman duacıyım.
ca...g
Annemin endometrium kanseri süreci vesilesiyle, bir profesör tanıdığımızın referansıyla Orçun Bey ile yollarımız kesişti. Uzun yıllar yurt dışında yaşamış biri olarak hem oradaki sağlık sistemini ve doktor yaklaşımlarını hem de Türkiye’ye döndükten sonra karşılaştığımız farklı hekim profillerini gözlemleme şansım oldu. Bu süreçte ailece en doğru kararı vererek tedavimize Orçun Bey ile devam ettik.
Kendisi, bir hekim olmanın ötesinde, hastasına kendi yakınıymışçasına sevgi, ilgi ve yüksek bir empatiyle yaklaşıyor. Süreci o kadar yakından ve titizlikle takip etti ki, sayesinde annemin hem tedaviye olan inancı hem de motivasyonu arttı. Annemin bugün kendini çok daha iyi hissetmesinin en büyük vesilesi Orçun Hocamızın başka hiçbir doktorda bulamadığımız bu eşsiz yaklaşımıdır. Kendisine minnettarız.
şe...i
Profesör Dr. Mehmet Sabri Gürbüz Hoca alanında tam anlamıyla mükemmel bir cerrah. 18 yaşında bir genç olarak trigeminal nevralji teşhisi konulduğunda ve ameliyat olmam gerektiğini öğrendiğimde çok korkmuştum. Ancak Mehmet Sabri Hocam ile tanıştıktan sonra tüm endişelerim yok oldu. Kendisinin ilk andan itibaren gösterdiği o muazzam yaklaşım, engin bilgisi ve mesleki tecrübesi bana inanılmaz bir güven verdi. Ameliyat sürecimin başından sonuna kadar gösterdiği ilgi, detaylı açıklamaları ve samimi yaklaşımı sayesinde kendimi çok rahat hissettim. Ameliyatım çok başarılı geçti ve sayesinde ağrılarımdan tamamen kurtularak hayata yeniden tutundum. Beyin ve Sinir Cerrahisi alanında güvenilebilecek, hem mesleki hem de insani açıdan kusursuz bir hekim. Benim gibi bu süreçte korku yaşayan herkese hocamız büyük bir umuttur."
s....k
Yıllardır adet düzensizligi ve agrılı bir sürec geçiriyorum. Doğum yapmış olmama rağmen hiçbir doktor beni bu alana yonlendirmemisti. Meryem hanımın asistanı durumu muayene esnasında farkedip kendisiyle görüştü. Ertesi gün bizzat Meryem hoca muayene ettiğinde uzun uzun vakit ayırıp detaylı bir şekilde ne yapacağımızı konuştu. Sadece kadın hastalıkları değil böbrek, bağırsak ve genel muayenelerimi yattigim yerden diğer hekimlerle beraber yapti. İlk defa tanıştım ama Allah razı olsun ekipteki ebeden, hemşireye kadar her birine ayrı ayrı bayıldım. Asistan doktor farketmemis olsaydi belki hala bir çözüme kavuşmamış olurdum. Meryem hanım ameliyattan gelip uzunca vakit ayırıp ildilendi. Emeğinize sağlık. Rabbim sizin gbi işini seven ve başarılı olan insanların sayısını arttırsın.
s....c
Rahim sarkması ameliyatı için başvurdum Kontroller sonrası rahim alınması ve idrar torbası sarkması ameliyatı için tarih verildi. Ameliyathane de unutuldum. Süreç ile ilgili yaptığı açıklamalarla asla yardıncı olmadı tavsiye etmiyorım
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
sa...r
Hocanın ilgi alakası son derece hastayı rahatlatıcı çok iyi bir insan.İyi bir cerrah.
h....ç
70 yaşında prostat kanseri ve kasık fıtığı ameliyat sürecinde göstermiş olduğunuz ilgi, sabır ve detaylı bilgilendirmeleriniz ve ameliyat öncesinden başlayarak her aşamada bizi doğru şekilde yönlendirmeniz ve içimizi rahatlatmanız bizim için çok kıymetliydi.
Ameliyat sonrasında sizi merdivenlerde yakalayıp soru sorduğumda bile aynı içtenlikle ve açıklıkla cevap vermeniz, mesleğinize ne kadar özenle yaklaştığınızı bir kez daha gösterdi.
Sizin gibi ilgili ve güven veren bir doktora denk gelmek bizim için büyük bir şans. Emekleriniz çok kıymetli.
İşinin ehli, hastasına gerçekten değer veren bir doktor. Asistanı kulağım temiz olmadığı için test yapamayınca bir hafta sonrasına randevu verilmişti. Uzak yoldan geldiğimizi söyleyince doktorumuz tekrar kulağıma baktı, bizzat temizledi ve mağdur olmamamız için yardımcı oldu. Hem bilgisi hem de insanlığıyla gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Kadıköy şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Kadıköy şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Genel Cerrah, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Radyolog, Ürolog, Göz Doktoru, Nörolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Acil Tıp Doktoru, Dermatolog, Çocuk Cerrahı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Nefrolog, Patolog, Gastroenterolog, Çocuk Enfeksiyonu Doktoru, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Aile Hekimi, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Kardiyolog, Çocuk Hematolojisi Doktoru, Genetik Uzmanı, Psikiyatrist, Biyokimya Uzmanı, Çocuk Nefroloji Uzmanı, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Neonatolog, Göğüs Cerrahı, Fizik Tedavi Uzmanı, Gastroenteroloji Cerrahı, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Kalp Ve Damar Cerrahı, Ağız Ve Diş Sağlığı, Çocuk Onkoloji Uzmanı, Hematolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Androloji Doktoru, Endodontist, Pratisyen Hekim, Nükleer Tıp Doktoru, Romatolog, Çocuk Gastroloji Hepatoloji Ve Beslenme Uzman, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru, Çocuk İmmünolojisi Doktoru, Çocuk Metabolizma Hastalıkları Doktoru, Çocuk Kardiyoloğu, Çocuk Alerjisi Doktoru.
Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, toplam 463 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Ağrı Pompası, Amniosentez, Bilateral Ooferektomi, Cea(Karsinoembriyonik Antijen), Cvs(Koryon Villüs Örneklemesi), Dilatasyon Ve Kürtaj, Diyafram Yöntemi(Doğum Kontrol), Doğum Kontrol, Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler.
Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 165 hasta/danışan, Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi nerede?Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresi Doktor Erkin Caddesi Kadıköy şeklindedir.