Merhabalar, Ben Psikolog Şeyma Özdoğru. 2016 yılında başlamış olduğum Psikoloji Lisansımı İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde tam burslu okuyarak 2021 yılında onur derecesi ve bölüm 3.lüğü ile mezun oldum. Öğrenimim süresince Klinik Psikoloji ve Gelişim Psikolojisi alanlarında staj yaparak deneyim elde etme imkanı buldum. Mezuniyetim sonrası DATEM öncülüğünde düzenlenen ve Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu'nun verdiği 120 saat ve 10 modülden oluşan Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimini tamamladım. 2022-2025 yılları arasında Maltepe Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans programını tamamlayarak uzmanlığımı aldım. Bu süreçte, teorik ve süpervizyon eğitimini tamamlamış bulunmakla beraber İstanbul Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde bir yıl deneyim elde ettim. 'Kanser Sağ Kalım Dönemindeki Bireylerde Kanser Nüks Korkusu ve Yaşam Kalitesi Arasındaki İlişkinin İncelenmesi: Sağlık Anksiyetesi ve Ortoreksiya Nervozanın Moderatör Rolü' başlıklı çalışmamı başarı ile tamamlamakla birlikte iki yılıaşkın süredir de aktif olarak danışan kabulü sağlamaktayım. Her bireyin farklı bir hikayesi ve ihtiyaçları olduğunun bilincindeyim. Seanslarımızda, size özel bir destek sunarak, birlikte yeni bir perspektif geliştirmeyi ve hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olmayı amaçlarken duygularınızı ifade edebileceğiniz güvenli bir alan sunarak, size destek olmayı ve birlikte anlamlı bir yolculuğa çıkmayı hedefliyorum. Hayatınızda değişim ve gelişim için bir adım atmaya karar vererek buradaysanız, sizinle birlikte yol almaktan ve çalışmaktan memnuniyet duyarım.
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu ,
- Depresyon ,
- Davranış Bozuklukları ,
- Psikolojik Bozukluk ,
- Panik Atak ,
- Sigortası olan hastalar
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Stres Yönetimi
Yale-Brown Obsesyon Kompulsiyon Derecelendirme Ölçeği
Yas Terapisi
d...
Arkadaş çevrem tarafından önerilen Şeyma Hanıma ulaştım. Yüksek bir kaygı seviyesi vardı ve artık hayatımı etkileyecek, günlük rutinlerimi sekteye uğratacak düzeydeydi.
Şeyma Hanımla sürecimiz 15 ay sürdü, bu süreçte kendimi anlaşıldığımı hissettiriyordu. Bu durum beni çok mutlu ediyor ve kendimi daha rahat ifade etmemi sağlıyordu. Her zaman bana objektif bir şekilde yaklaştığını hissettim.
Bu süreç, kendime ve hayatımdaki olaylara karşı gerçekçi ve objektif bakmamı sağladı, bu da kaygı düzeyimi oldukça düşürdü. Artık olumsuz düşüncelerimi yeni ve gerçekçi fikirlerle değiştirebiliyorum.
Kendime iyilik yapmak isteyen herkese tavsiye ederim.• • •
d...
Şeyma Hanıma arkadaşımın vesilesiyle ulaştım, uzun süredir devam eden bir tırnak koparma problemim vardı. İlk seanslarımızda zorlandım çünkü bu davranışımın altında stres problemleri, düşünce akışını kontrol edememe yatıyordu, kendi düşünce akışımın farkına varması zor geliyordu. Bazen işe yaramayacak, başaramayacağım gibi hissediyordum ama Şeyma Hanım bu süreçte birçok metot denememizi ve değerlendirmemizi sağladı. Yaklaşık 6 aylık seans sürecimiz sonrası neredeyse tamamen bu sorundan kurtuldum. Şeyma Hanım'ın hem realist olması hem de düştüğüm zamanlarda destekleyici olup birlikte başardığımız şeyleri bana hatırlatması bence onu dengeli ve başarılı bir psikolog yapıyor. Çevremde bana böyle bir isteğini dile getiren bir arkadaşım ya da tanıdığım olduğunda direkt kendisinden bahsediyorum. Genelde nasıl başardın ya sihirli değnek gibi oluyor mu diye soruyorlar :) Zaman gerektiren bir süreç tabii ama doğru kişiyle çalışıp yeterince emek verdiğinizde olabiliyor.
d...
Şeyma Hanıma bir arkadaşım vasıtasıyla başvurdum. İkili ilişkide kaybetme korkusu sebebiyle başladık, ancak o konunun yanında ailevi sorunlara da fazlasıyla eğildik. O süreçte annemin hastalığı ve vefatı da görüşmeler sırasında devam etti. Yaklaşık 8-9 ay gibi bir süre ilerledik. Ben Şeyma Hanımdan çok memnun kaldım. Beraber ilerlediğimiz süreçte, o olmasaydı, bu kadar sağlıklı bir geçiş yapamazdım diye düşünüyorum. Ben çevremde herkese memnuniyetle tavsiye ederim.
Şeyma Özdoğru isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şeyma Özdoğru, Psikoloji. Size Şeyma Özdoğru tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Psikoterapi, Stres Yönetimi, Yale-Brown Obsesyon Kompulsiyon Derecelendirme Ölçeği, Yas Terapisi, ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme.
Şeyma Özdoğru adresi nerede?Şeyma Özdoğru adresini belirtmedi. Şeyma Özdoğru yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Şeyma Özdoğru adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şeyma Özdoğru isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Şeyma Özdoğru uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Şeyma Özdoğru isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şeyma Özdoğru, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Şeyma Özdoğru isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şeyma Özdoğru tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Şeyma Özdoğru hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Şeyma Özdoğru hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şeyma Özdoğru hangi sigortaları kabul ediyor?Şeyma Özdoğru tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.