Sezgi Akgül
Doktor muayenehanesi

Ankara, Çankaya

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

e....i

insanOlarakO kadarGüzelMütevazıOkadar ilgiliYaklaşımıKonuşmasıSabrıBize karşı tavrı İnsanın içini gerçekten rahatlatıyorEn güzel tarafı da şu ne görüyorsa onu söylüyorOlumlu yaDa olumsuzHiçbir şeyi geçiştirmiyorAman bunu söylemeyeyim demiyorBir sorun varsa açık açık anlatıyorOlması gereken neyseOnu söylüyorBazen başka yerlerde söylenmeyen,anlatılmayan şeyleri bile bizimle paylaşması bana mesleğini ne kadar ciddiye aldığını gösteriyorOğlumun dolgusu düşmüştü,başka bir yerde de yaptırmak istediğimizde çeşitli sebeplerle yardımcı olamamışlardıKendisi ise yine o kadar anlayışlı çözüm odaklıydı kiTek gelseniz yapardım demesi bile benim için çok şey ifade ettGerçekten bazen insanBu kadar iyi niyetliBu kadar güzel kalpli bir insan olur mu?diye düşünüyorİşini sadece yapan değil, işini hakkıyla yapanHayatınız boyunca karşınızaHep güzel insanlarGüzel yollarGüzel şeyler çıksınYaptığınız her iyilikHer güzel davranış sizeKatKat güzellik olarakGeriDönsünHep yüzünüzGülsünGönlünüzGüzel şeylerleDolsun

• Doktor muayenehanesi Diğer  •

Profili düzenle veya yönet