Ben Diyetisyen Sıla Ayvalık.
Beslenmenin yalnızca bir liste değil, sürdürülebilir bir yaşam biçimi olduğuna inanıyorum.
Danışanlarımla online danışmanlık sürecinde; yasaklardan uzak, kişiye özel ve gerçek hayata uyarlanabilir bir yaklaşım benimsiyorum. Her bireyin yaşam tarzı, sağlık durumu, psikolojisi ve hedefleri farklı olduğu için standart diyetler yerine tamamen kişiye özel programlar oluşturuyorum.
Süreç boyunca yalnızca liste vermekle kalmıyor;
• öğün takibi
• düzenli geri bildirim
• ihtiyaç halinde liste güncellemeleri
• motivasyon ve davranış değişikliği desteği
ile danışanlarımı yakından takip ediyorum.
Özellikle kilo verme / kilo alma, duygusal yeme, hormonal problemler (PCOS vb.), kadın sağlığı, sürdürülebilir beslenme ve yaşam tarzı değişikliği üzerine çalışıyorum.
Amacım; kısa süreli sonuçlar değil, kalıcı ve sağlıklı alışkanlıklar kazandırmak.
Bu yolculukta kendinizi yalnız hissetmeden, birlikte ilerlemek istiyorsanız online danışmanlık sürecimde size eşlik etmekten mutluluk duyarım
rumeli mahallesi cenap şehabettin sokak no 43 şencan plaza b blok daire 6 çorlu/tekirdağ, Çorlu, Tekirdağ 59850
- Sigortasız hastalar/danışanlar
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dyt. Sıla Ayvalık adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Sıla Ayvalık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sıla Ayvalık, Diyetisyen.
Sıla Ayvalık adresi nerede?Sıla Ayvalık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- rumeli mahallesi cenap şehabettin sokak no 43 şencan plaza b blok daire 6 çorlu/tekirdağ Tekirdağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sıla Ayvalık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sıla Ayvalık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sıla Ayvalık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sıla Ayvalık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sıla Ayvalık ile iletişime geçmenizi öneririz.