Uzman Psikolog Simge Kurnaz, lisans eğitimini Nişantaşı Üniversitesi’nde tam burslu olarak İngilizce Psikoloji bölümünde tamamlamıştır. Ardından İstanbul Topkapı Üniversitesi’nde Genel Psikoloji yüksek lisans programını bitirmiştir. Eğitim hayatı boyunca birçok kurumsal eğitime katılmış, bu süreçlerin süpervizyonlarını da başarıyla tamamlamıştır. Aktif olarak çocuk, yetişkin ve aile alanlarında psikolojik danışmanlık sunmakta; Manisa’da yüz yüze, diğer şehirlerden ulaşım sağlayan kişilere ise online hizmet vermektedir.

Aldığı Eğitimler

• Dr. Öğr. Üyesi Engin Eker Psikodinamik Psikoterapi (60 saat)

• Psikanalize Giriş Seminerleri-İstanbul Psikanaliz Derneği

• Prof. Dr. Doğan Şahin Dinamik Psikoterapi Temel Eğitimi

• Prof. Dr. Doğan Şahin Nevrotiklerde Dinamik Psikoterapi Eğitimi

• Prof. Dr. Doğan Şahin Aktarım Odaklı Psikoterapi Eğitimi

• Doç. Dr. Dursun Karaman Çocuk ve Ergen Bilişsel Davranışçı Terapi

• Doç. Dr. Cemil Çelik Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT)

• Dr Serdar Atik Temel EMDR

• Stres Yönetimi

Atlantik Psikoloji

Laleli Mh. 5230 Sk. 6/1, Yunusemre, Manisa

• Sigortası olan hastalar

Simge hanım çok ilgili ve dakik birisi. Hiç seansa geç kaldığını görmedim ve bu benim için önemli. Bana öyle şeyler kattı ki, hayatta hiçbir zaman kazanamam dediğim çok şeyi kazandım. Yeni bir ben var artık ve çok memnunum. Takıntılarım var diyordum arkasında yatan her şeyi kavrayabildim. Özgüvenim çok düşüktü kazanabildim, tüm süreçten çok memnunum 2 yıldır devam ediyorum bir süre daha devam edeceğim

• Z

Simge hanıma depresyon sürecimde destek almak için başvurdum. İlk andan itibaren ilgili, anlayışlı ve güven veren bir yaklaşımı oldu. Kendimi ifade ederken hiç zorlanmadım. Görüşmeler ilerledikçe kendimde çok olumlu değişiklikler fark ettim. Sonuçlardan oldukça memnunum
    Öneririm

• G

Simge Hanım ile gerçekleştirdiğimiz bu görüşme sayesinde kendimi anlamak ve hayata olan bakış açımı yenilemek için güzel bir adım attım. Kendimi daha özgür ve daha özgüvenli hissediyorum. Sayenizde hayat kalitem arttı. Yorumu okuyan arkadaşlar, kesinlikle ilk adımı atmanızı ve Simge Hanım ile ilk görüşmeyi gerçekleştirmek için harekete geçmenizi tavsiye ediyorum. İnanın gerisi kendiliğinden gelecek ve değişimi fark edeceksinizz!!

• U

Simge hoca ile tanışmadan önce bazı şeylere yaklaşımım çok zor oluyordu yapamıyordum simge hoca yön gösterdi yaklaşımım değişti gitmeye devam edeceğim

• T

Simge Hanım’la olan sürecim, kendimi geliştirmeme, duygularımı anlamama ve hayata daha sağlıklı bakmama büyük katkı sağladı. Destekleyici ve profesyonel bir yaklaşıma sahip

• B

Düzen konusunda takıntım olduğu için Simge hanıma başvurdum. Seansımız çok verimli geçti. Seans başlangıcından bitişine kadar Simge hanım pürdikkat oradaydı. Dinlendiğimi ve fark edildiğimi hissettim.

• Atlantik Psikoloji Psikoloji Randevusu  •

Seanslarda kendimi her zaman çok rahat hissediyorum. Gerek yaklaşımı gerekse profesyonelliği sayesinde güven duygusunu en baştan hissettiriyor. Dinlendiğimi, anlaşıldığımı ve yargılanmadan kendimi ifade edebildiğimi görmek benim için çok kıymetli. Alanında uzman olması, seansları verimli ve yapıcı kılıyor. Psikolojik destek almak isteyen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

• F

Simge hanım ile tanışmamız yaşamımda olan her duruma karşı kendimi yetersiz hissettiğim, hiçbir yerde kendime alan bulamadığım, terapiye başlama çekincelerimin olduğu bir dönemde oldu. Yaşamıma yerleşmeme, kendi alanımı görmeme, ne istediğimi farketmeme tekrar kendimle temas etmemde bana öyle bir eşlik etti ki.Seanslarda zaman zaman başlayamadım, bazen bilmeden kendimi durdurdum, bazen ağladım, bazen acıyı öyle hissettim ki konuşamadım, bazen seanstan çıkınca karmakarışık oldu kafamın içi, bazen öfkelendim, bazen utandım. Bunları deneyimlerken oldukça zordu ama karanlık bir yolda bir ışık görünüyor o ışık benim için simge hanım oldu. Benim gibi yaşamda ilişki problemleri yaşayan aynı durumları tekrarlıyormuş gibi hisseden belli durumlarda derince hislerin içine çekilen ve ne istediğini bilemediği noktaya gelenlere, psikolog simge hanımı kesinlikle tavsiye ediyorum.

• Ş

Simge hanımla 1 yıldır haftada bir olarak düzenli görüşmelere katılıyorum. Kendime dair farkında olmadığım o kadar çok şey varmış ki… benim bu süreci burada kelimelerle ifade edebilmem mümkün değil.

• H

Simge Hanım ile yaklaşık 6 aydır seanslarımız devam etmektedir. Kendisine öfke kontrolü için başvurdum. Bu sürede bile olumlu değişimler görmeye başladım.

Psk. Simge Kurnaz Kaya

Yorumunuz için teşekkür ederim