Altındağ Mah.147 Sokak 36/9, Muratpaşa, Antalya
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
nt...ö
Diş ağrısıyla gittim.Başka bir dr dişin çürümüş çekmemiz lazım dedi,Sinan Bey dişini kurtarabilirim dedi.Kanal tedavisi yaptı ve dişimi çekmekten kurtardı.Eli çok iyi,çok düzgün,çok iyi bir insan ve hekim.Şiddetle tavsiye ediyorum.
• Sinan Aksünger Muayenehanesi • Diş problemi •
Sinan Aksünger isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sinan Aksünger, Diş Hekimi.
Sinan Aksünger adresi nerede?Sinan Aksünger şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Altındağ Mah.147 Sokak 36/9 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sinan Aksünger isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sinan Aksünger online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sinan Aksünger isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sinan Aksünger bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sinan Aksünger ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sinan Aksünger hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Sinan Aksünger hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar