Doç. Dr. Sinem Gökçe Kütük

Kulak Burun Boğaz · Daha fazla

Isparta 1 adres

Özel Meddem Hastanesi

Çünür Mahallesi 102 Caddesi No: 179 ISPARTA, Isparta 32200

Sinem Hanım.benim dün burun ameliyatımı yapmıştır.Kesinlikle görevini hakkıyla yerine getiren hastanın talebini dikkate alan bir doktor.Cok memnun kaldım.

• Özel Meddem Hastanesi Diğer  •

Nefes almakta uzun yıllardır problem yaşayan biri olarak Sinem hanıma gittim kemik eğriliği ve estetik ameliyatımı kendisi yaptı. Gayet doğal bir görünüşe sahip oldum. Kendisi ilgili ve mesleğinde başarılı bir doktor. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Özel Meddem Hastanesi Randevu  •

• Ö

Burun amelyatı oldum hem esttek hem de içi çk memnunm çevrmdekiler de çkk beğendi kuzenimde dün oldu oda memnun doktor hanıma mimnetarız çok korkuyordım ama iyi ki olmuşum sinem hocama burdan isteyene fotoğraf atablm

• Özel Meddem Hastanesi Diğer  •

Doğuştan büyük olan bademcik ve küçük dilim sağlığımı fazlasıyla etkiliyordu, buna burun kıkırdağında oluşan eğrilik de eklendiğinde sağlıklı uyku uyumak neredeyse imkansız hale gelmişti. Ancak Sinem Hanım gerek tedavi öncesi tanı konma sırasında, gerek cerrahi işlem süreci ve cerrahi sonrası tedavi sırasında oldukça ilgili ve bilgilendirici yaklaşımıyla memnuniyet yaratmış olup örnek bir yaklaşımda bulunmuştur.

• H

Sinem Hanım Kulak Burun Boğaz rahatsızlıklarında hiç düşünmeden başvurduğumuz doktorumuz. Kızımın kulak zarı yırtılması tedavisini hassasiyetle takip etti ve çok şükür sıkıntısız ve hızlı bir iyileşme süreci geçirdik. Kibar, anlayışlı ve hassas bir kalbi var. Gerek hastanede gerekse sonrasında sorduğumuz tüm sorulara nezaketle cevap verdi. Ispartada bizim için bu alanda birinci sırada

• Özel meddem hastanesi çünür mah.süleyman demirel bulvarı no:179 ısparta merkez Diğer  •

• H

Arkadaşımın tavsiyesiyle gittim. Uzun zamandır burun tıkanıklığım vardı. Doktorum çok ilgiliydi tedavi sürecini titizlikle yürüttü sorunu çözdü.

2 yıl önce sinem hocam ile tanıştım burun tıkanıklığı ile ilgili tedavisi sonucunda rahat nefes almaya başladım bilgisi tecrübesi çok çok iyi bir hekim. Ve sonrasında kızımın da doktoru oldu .kızım 3 yaşında yaklaşık bir yıldır geniz eti tedavisi gördük ve sonunda operasyona karar verdik. sinem hocam kendi çocuğu gibi ilgilendi tedavi ve operasyon sürecinde.iyi ki varsınız hocam.

• T

20.02.2024 tarihinde Sinem hocam burun ameliyatımı gerçekleştirdi. Hem sağlık sorunlarım hem de estetik kaygılarım vardı. Hocam zor ama başarılı bir operasyon gerçekleştirdi. Nefes alıp vermem ciddi oranda rahatladı, burnumun şekli de oldukça doğal bir görünüme kavuştu sayesinde. Burnumun estetik olduğunu duyan inanamadı . Pek çok arkadaşıma da tavsiye ettim kendisini hem ilgisini hemde başarısını takdir ediyorum.

Sinem hanım ile, oğlumun rinoplasti ameliyatına karar vermesi sebebi ile tanıştık. İlk görüşmede aklınızdaki bütün sorulara sormanıza gerek kalmadan cevap veren, süreci incelikle anlatan, alanında uzman bir doktor olmanın yanısıra, sanatçı olduğunu düşündüğüm harika bir insan. Bu operasyondan çekinen arkadaşlarımızı da yaptığı başarılı operasyon ile cesaretlendirmiştir.

Ağustos ayında doktor hanıma rinoplasti ameliyatı oldum. Kendisi hem ameliyattan önce
    hem de ameliyattan sonra çok ilgilendi ve çok iyi iş çıkardı. Şehir dışında yaşamama rağmen hala takibimi yapıyor ve ilgileniyor . Ameliyatla ilgili bilgi vermem gerekirse de ,doktor hanım çok zor bir ameliyatı üstlendi ve şu an için memnunum . Bu sebeple zaten kendisini akademik olarak kanıtlamış olan doktor hanımı tavsiye ediyorum .