Diğer kurumları göster

• Mapfre Sigorta
  • Ray Sigorta
  • SGK
  • Sompo Sigorta
  • T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
  • Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı
  • Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım Ve Dayanışma Fonu
  • Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
  • Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
  • Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
  • Ziraat Sigorta
  • Zurich Sigorta
  • Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
  • Tüm sigortaları göster

Sinem Hanım.benim dün burun ameliyatımı yapmıştır.Kesinlikle görevini hakkıyla yerine getiren hastanın talebini dikkate alan bir doktor.Cok memnun kaldım.

• Doç. Dr. Sinem Gökçe Kütük Diğer  •

OP.Dr. Hasan ARSLAN Hocamın tecrübesi ve yaklaşımı ile harika bir doktor. Eşimin burnunun bir tarafı polipler ve diğer kısmınındı devilasyon olduğunu bize açıkladı ve insanı çok rahatlattı. Ameliyat olmasını söyledi, Hasan beyin ameliyat öncesinde ve sonrasında bizimle takip etti çok başarılı ve güzel bir ameliyat süreci geçirdik doktorumuzu ve ekibiniz iyi ki varsınız sayın hocam saygılarımla.

• Op. Dr. Hasan Arslan Diğer  •

Nefes almakta uzun yıllardır problem yaşayan biri olarak Sinem hanıma gittim kemik eğriliği ve estetik ameliyatımı kendisi yaptı. Gayet doğal bir görünüşe sahip oldum. Kendisi ilgili ve mesleğinde başarılı bir doktor. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Doç. Dr. Sinem Gökçe Kütük Randevu  •

Ö

Burun amelyatı oldum hem esttek hem de içi çk memnunm çevrmdekiler de çkk beğendi kuzenimde dün oldu oda memnun doktor hanıma mimnetarız çok korkuyordım ama iyi ki olmuşum sinem hocama burdan isteyene fotoğraf atablm

• Doç. Dr. Sinem Gökçe Kütük Diğer  •

Uzun yıllardır nefes alamama, koku almada azalma ve burun tıkanıklığı şikayeti ile birçok doktora gittim hepsi ameliyat olmam gerektiğini söyledi ancak beni tatmin edebilecek açıklamalarda bulunmadılar. 22 yıllık diyabetli olduğum için ameliyat sürecinin nasıl olacağı kısmı benim için çok önemliydi. Hasan bey bana tüm sürecin nasıl olacağını tek tek anlattı. ameliyatı erteledikçe benim için sürecin zorlaşabileceğini söyledi. Bu konuşmanın üzerine uzun süredir süren doktor arayışım son buldu ve ameliyatımı oldum. ameliyat sonrasında doktorumun söylediği şeyleri yaptım ve sürecimi en konforlu şekilde yönettik. Bir sorum olduğunda attığım mesajlara anında dönüş sağladı. Ameliyatımın üzerinden 3 ay geçti keşke daha önce olsaymışım diyorum ama o zaman Hasan hocamı tanımamış olacaktım. iyi ki sizi tanımışım.

• Op. Dr. Hasan Arslan Diğer  •

Doktor Hasan Bey'e bunumda kemik eğriliği ve burun eti şişmesi nedeniyle nefes alamama şikayetiyle başvurdum. Yapılan muayenelerin ardından ameliyat olmama karar verildi. Çok başarılı bir ameliyat sonucunda burnumdaki sorunlar giderildi. Şu anda rahat ve sorunsuz nefes alabiliyorum, sağlığıma tamamen kavuşmuş durumdayım. Ameliyat sonrasında çok detaylı kontrollerim yapıldı ve tamponlarım çıktıktan sonra yapmam gerekenleri Doktor Bey tek tek anlatıp, kendisi ilgilendi. Sorduğumuz her soruyu Doktor Bey detaylı şekilde cevap verip açıklama getirdi. Doktor Hasan Arslan'a gönül rahatlığıyla başvurabilirsiniz.

• Op. Dr. Hasan Arslan Diğer  •

Gece uykularım nefes konusunda ve Alerjik reaksiyonlarımda artık rahatsız ediyordu. İlerde daha fazla sorun yaşayacağımı hissederek alanında başarılı, işini seven bir doktor bulmam gerekiyordu. Bu sitede Hasan Hocama yapılan yorumlara denk geldim. İlk muayenemde biraz sert mizaçlı bulsam da hocamızı :) işini gerçekten ciddiye aldığını anlamıştım. O kadar detaylı ve açıklayıcı bir şekilde muayene ettiki 1 haftada Rinoplasti ameliyatı oldum. Ameliyat sonrası ağrım olmadı mübalağasız. Ki ağrı eşiği düşük bir insanım. Tenim hassas olduğu için morarmalarım oldu. 3-4 gün içinde yüzümdeki morarmalar ve şişlikler geçti. Ara kontrol muayenelerinde tıpkı bir çocuğun canını acıtmaktan çekinir vaziyette yapılması gereken ne varsa büyük titizlikle yaptı. Şuan 18.günümdeyim burnumda ödem var biraz. Görüntü eskisine göre çok güzel oldu. Nefesimse burnum havaalanı gibi sürekli üşüyor:)nefes almakta çok sıkıntı yaşıyormuşum.Allah razı olsun Hasan Hocamdan. Allah onun gibi doktorların sayısını artırsın.

• Op. Dr. Hasan Arslan Diğer  •

Doğuştan büyük olan bademcik ve küçük dilim sağlığımı fazlasıyla etkiliyordu, buna burun kıkırdağında oluşan eğrilik de eklendiğinde sağlıklı uyku uyumak neredeyse imkansız hale gelmişti. Ancak Sinem Hanım gerek tedavi öncesi tanı konma sırasında, gerek cerrahi işlem süreci ve cerrahi sonrası tedavi sırasında oldukça ilgili ve bilgilendirici yaklaşımıyla memnuniyet yaratmış olup örnek bir yaklaşımda bulunmuştur.

O

21.11.2024 tarihinde Op.Dr.Hasan ARSLAN’a deviasyon ameliyatı oldum. Ameliyat öncesi zor nefes alma, uyku apnesi gibi şikayetlerim vardı. Ameliyat sonrasında tüm bu rahatsızlıklarımdan kurtuldum. Doktor beyin ameliyat öncesi ve sonrasındaki ilgi ve alakası da çok üst seviyedeydi. Gönül rahatlığıyla doktor beye muayene olabilirsiniz.

• Op. Dr. Hasan Arslan Diğer  •

Çok ağır bir bademcik enfeksiyonu ile Hasan hocama gittim. İnanılmaz ilgiliydi ve ayrıntılı bir açıklamayla beni bilgilendirdi. Uyguladığı tedaviyle iki günde ayağa kalktım. Gönül rahatlığıyla muayene olabilirsiniz.