1978 yılı İran doğumlu,Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım.Tıp Fakültesini Tebriz Tıp Fakültesinden 2002 yılında mezun oldum,Mecburi hizmetimin ardından 2005 yılında TUS sınavında başarılı olarak İstanbul Tıp Fakültesi Radyoloji A.B.D ihtisasıma başladım ve 2011 yılında Radyoloji Uzmanı oldum.2012-2013 yılında mecburi hizmetimi tamamladım. 2013 yılından şu ana kadar İstanbul’da çeşitli Radyoloji Merkezleri ve Hastanelerde çalıştım.Fulya Vital Plaza’da kendi Radyoloji muaynehanemde hizmet vermeye devam etmekteyim.
Hakkımda
- Damarsal anormallikler ,
- Varis ,
- Göğüs Kanseri ,
- Akciğer Kanseri ,
- Meme Hastalıkları ,
İstasyon Mah. İstanbul Cad. Bezirganbahçe Mevkii, İstanbul
İstasyon Mah. İstanbul Cad. Bezirganbahçe Mevkii, İstanbul
İstanbul Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Dr. Şohre Gasemi adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Şohre Gasemi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şohre Gasemi, Radyoloji. Size Şohre Gasemi tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Şohre Gasemi adresi nerede?Şohre Gasemi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstasyon Mah. İstanbul Cad. Bezirganbahçe Mevkii İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şohre Gasemi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şohre Gasemi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şohre Gasemi hangi dilleri konuşuyor?Şohre Gasemi ile Farsça, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Şohre Gasemi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şohre Gasemi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şohre Gasemi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar