Uzm. Dr.
Trabzon 1 adres
Boztepe Mah. Numan Gül Cad., Ortahisar, Trabzon 61000
Görüşler
he...i
17.11.2014 te sol dizimde menüsküs yırtığı vardı sonay beye ameliyat oldum cok başarılı gecti 2.gün yürümeye başladım 10 gün sonra dikişlerimi aldırıp normal hayata başladım .Hocama sonsuz şükranlarımı sunar uzun ömürler dilerim Allah her şeyi gönlünce yapar inşallah. "Asker"
me...r
menüsküs ameliyatı oldum bir haftaa ayağa kalktım 15 gün içinde normal yürümeye başladım bu kadar ilgi ve hastaya yakınlık başka doktoran görmedim. Allah uzun ömürler versin hocam elinize sağlık...
se...u
Sevgili doktorumu başarısından dolayı kutluyorum ..kendisine beni çok rahatsız eden ayak parmağımın yanındaki kemiği aldırdım..çok başarılı oldu..kendisine minnettarım beni uzun süredir çektiğim ağrılardan kurtardı...kendisine ailesiyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum..
bi...ı
sol elimde 2yıl önce başlayan ağrılarım vardı, başka dr. tarafından çeşitli tedaviler yapıldı geçmedi daha sonra dr. Sonay Çovuşoğlun'dan bir arkadaşım vasıtası ile randevu aldım, muayeneden sonra teşhisim kaslarda sorun olduğunu söyledi ve kesinlikle ameliyat kararı verdi 04.10.2011 tarihinde ameliyat oldum, ağrıların ve elimdeki kasılmalar olmuyor şimdi çok daha sağlıklıyım...sizlerin huzurunda Sayın Dr.Sonay ÇAVUŞOĞLU'na teşekkürlerimi sunuyorum.Saygılarımla...
ha...k
Hocam senden allah razı olsun.yıllardır devam eden ağrılarımdan beni kurtardın.o gülen yüzün yeter hocam
ha...n
ameliyatımda gerek ilginiz gerekse güleryüzünüzden dolayı size sonsuz teşekkür ediyorum.beni bir günde ayağa kaldırdınız..artık rahatlıkla sayenizde her işimi yapabiliyorum.
Sonay Çavuşoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sonay Çavuşoğlu, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Sonay Çavuşoğlu adresi nerede?Sonay Çavuşoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Boztepe Mah. Numan Gül Cad. Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sonay Çavuşoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sonay Çavuşoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sonay Çavuşoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sonay Çavuşoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sonay Çavuşoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sonay Çavuşoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Sonay Çavuşoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Trabzon bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Trabzon bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Trabzon bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Trabzon bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Trabzon bölgesinde Demir Hayat Sigorta A.Ş. kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları