Merhabalar ben Psikolog Sude Adagide Manisa Şehzadeler de kendi ofisimde danışan kabulü yapıyorum. Aynı zamanda da online olarak danışan kabulü yapıyorum.
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
- Nakit
- Banka Havalesi
Görüşler
m...
Sude Hanım'la sosyal medya aracılığıyla iletişime geçtim. Kişisel farkındalığımı artırma, buna bağlı hayatımı düzenlemek için başvurdum. Sürecimiz 8 aydır devam ediyor ve gayet memnunum. Sude Hanım ile enerjimiz çok iyi tuttu. Yakın çevreme tavsiye ediyorum.
m...
Psk. Sude Hanım'la seanslarımız benim için çok verimli geçti. Kendisi çok profesyonel ve aynı zamanda samimiydi. Kendimi anlaşılmış ve güvende hissettiğim bir süreçti. Kendimle ilgili bazı konularda bakış açımı değiştirdi ve bana çok yardımcı oldu. Bu tür yardıma ihtiyaç duyan herkese gönülden tavsiye edebilirim.
T
t...
Arkadaş tavsiyesiyle kaygı probleminden dolayı gidiyorum. Sude Hanım gerçekten çok içten ve çok başarılı bir hanımefendi. Çok memnun kaldığım için çevremde ihtiyaç duyan tüm arkadaşlarıma önerdim. Başarılarının devamını dilerim.
Ü
ü...
Arkadaş tavsiyesi üzerine ulaştım.
Çocuklarıma destek almak için başvurdum.
Çok iyi bir psikolog, mesleğinde oldukça başarılı. Çocuklarda değişmeler oldu. Aynı zamanda eşim ve ben de eş terapisi konusunda destek aldık ve halen de almaya devam ediyoruz.
Kesinlikle tavsiye ederim ve ettim de...• • •
i...
Sude Hanım’a tavsiye üzerine ulaştık. İki oğlumuz konusunda destek alıyoruz kendisinden; bunun haricinde eşim ve ben de destek alıyoruz. Hem çocuklar konusunda hem de aile terapisi konusunda oldukça memnunuz. Çocuklar sürekli ne zaman gideceğimizi soruyorlar, söylediklerini çok güzel uyguluyorlar. Biz çok desteğini gördük, sürecimiz devam ediyor, bırakmayı düşünmüyoruz.
g...
Sude Hanım'a sosyal medya üzerinden ulaştım. Çift terapisi için nişanlımla gidiyoruz. Seanslarımız gayet güzel geçiyor, bize çok faydası olduğunu düşünüyorum. Soran herkese tavsiye ediyorum. Sude Hanım'dan biz çok memnunuz.
s...
Sude Hanım’a sosyal medya üzerinden ulaştım ve psikolojik yeme bozukluğu konusunda başvurdum. Kendisinden çok memnun kaldım, ileri seviyede bozukluğum vardı, şu an neredeyse bir sorunum kalmadı. Seanslarımıza devam ediyoruz, kesinlikle çevreme tavsiye ederim.
h...
Gayet verimli geçti kendi açımdan. Ailevi ve kız arkadaşımla yaşadığım problemlerle ilgili başvurdum. Gayet verimli ve güzel geçti, seanslar çok yardımcı oldu. Kendisini herkese tavsiye ediyorum.
f....a
Etkili hitabetiyle karşısındakine hitap edebilmekte fazlasıyla başarılı. Terapiden maksimum fayda alınabilir.
• Psk. Sude Adagide • Randevu •
Sude Adagide isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sude Adagide, Psikoloji. Size Sude Adagide tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Çocuk Gelişim Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi.
Sude Adagide adresi nerede?Sude Adagide şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Utku, Çimentepe Cd. Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sude Adagide isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sude Adagide uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sude Adagide isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sude Adagide, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sude Adagide isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sude Adagide tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sude Adagide hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Sude Adagide hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sude Adagide hangi sigortaları kabul ediyor?Sude Adagide tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.