Hacı Şaban Mahallesi Yeni Meram Caddesi No:97, Meram 42090
mu...
Annemin kanamasını anjioembolizasyon ile durdurdu. Annemin hayatını kurtardı. Kendisine minnettarız.
• başka bir yer • Diğer •
se....
Aort damar operasyonumu Süleyman hocam gerçekleştirdi. Başarılı bir operasyondu ve etkisini çok kısa bir süre içerisinde gösterdi; rahatsızlıklarım geçti çok şükür. Benim ve ailemin bütün sorularına anlayışla cevap verdi. Sabrından, güler yüzünden, tecrübesinden ve güven veren insanlığından dolayı kendisine teşekkür ediyorum.
• Konya Meram Devlet Hastanesi • Diğer •
K
k....g
Hocama radyofrekans ablasyon tedavisi oldum.gercekten güven veren ve şeffaf bir doktor.operasyonum başarılı geçti.kendisine çok teşekkür ediyorum.
• başka bir yer • Diğer •
K
ke...ç
gördüğüm en iyi hocalardan biri. işini severek yapan hastalara karşı iyimser davranan bir kişi
Süleyman Bakdık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Süleyman Bakdık, Radyoloji, Girişimsel Radyoloji.
Süleyman Bakdık adresi nerede?Süleyman Bakdık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hacı Şaban Mahallesi Yeni Meram Caddesi No:97 Meram
Adresine gitmek zorunda kalmadan Süleyman Bakdık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Süleyman Bakdık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Süleyman Bakdık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Süleyman Bakdık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Süleyman Bakdık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Süleyman Bakdık hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Süleyman Bakdık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.