2021 yilindan itibaren Eskişehirde özel muayenehanemde hasta kabullerime devam ediyorum
2003-2009 Tıp Fakültesi Gülhane Askeri Tıp Akademisi,Tıp Fakültesi
2010-2012 Hakkâri Yüksekova Dağ ve Komanda Tugayı Revir Tabipliği,
2012-2017 Tıpta Uzmanlık Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Kliniği
2017-2021 Bilecik Devlet Hastanesi
2021... Muayenehane
Genel Cerrahi Eğitimim ve Deneyimim Kapsaminda;
Yoğun Olarak Anal Bölge
(Makat Hastalıkları) Üzerine Tedavilerimi Uygulamaktayım
1)Lazer Hemoroid Ameliyatsiz Tedavisi
2)Skleroterapi ve Band Ligasyon ile Ameliyatsız Hemoroid Tedavisi
(Kimyasal Yöntem)
3)Doppler Hemoroidal Arter Ligasyonu ve Retroanal Rektopeksi(HAL-RAR)
4)Acık Hemoroidektomi(Millian-Morgan ve Ferguson Hemoroidektomi
5)Perianal Fistül Lazer Tedavisi
6)Perianal Fistul Seton Tedavisi
7)Lazer Kıl Dönmesi Tedavisi
8)Kil Dönmesi Flep Ameliyatı
9)Genital ve Koltukalti
Hidradenitis Suppurativa
Lazer ve Cerrahi Tedavisi (Köpek Memesi Hastalığı)
10)Tani Amaçlı Endoskopi ve Kolonoskopi
11)Kilo kontrolü amaçlı Mide Botoksu Uygulaması
12)Sürekli Kabızlık Sorunu İçin Kolon Hidroterapi
İşlem ve Tedavilerini Yapmaktayım
- Mide Hastalıkları
- Tiroid Guatr
- Hemoroid
- Fıtık
- Kolorektal Kanser (Kalın Bağırsak Kanseri)
Genel Cerrahi Randevusu
Huzur Apartmani,Kurtuluş kuruyemis yanı kat 3 Ismet Inonü-1/ doktorlar caddesi Tepebasi/ESKİŞEHİR, Eskişehir
Abdominal Laparoskopi
Herni Cerrahisi
Jackson Pratt Dren
Kasık Fıtığı Cerrahisi
Op. Dr. Süleyman Deniz Kahraman Özel Muayenehanesi
Kolektomi (Kalın Bağırsağın Çıkarılması)
Kolonoskopi
Splenektomi
Yağ Bezesi (Lipom) Çıkarılması
İşaretleme Yöntemi
Op. Dr. Süleyman Deniz Kahraman Özel Muayenehanesi
Huzur Apartmani,Kurtuluş kuruyemis yanı kat 3 Ismet Inonü-1/ doktorlar caddesi Tepebasi/ESKİŞEHİR, Tepebaşı, Eskişehir 26130
- Sigortası olan hastalar
e....k
Koloniskopi yaptırdım.19.12.25 tarihinde bilgilendirme biraz daha fazla olabilir di diye düşünüyorum koloniskopi sonrası.Belki de patoloji sonucuna göre konuşulacak
• Op. Dr. Süleyman Deniz Kahraman Özel Muayenehanesi • Kolonoskopi •
fa...
İsmim Fatma Gündoğmuş.Hocamdan Allah bin kere razı olsun.7 senedir çektiğim bunca basur ve hemoroid acısı için gitmediğim yer çalmadığım doktor kapısı kalmadı.Ameliyat oldum ne çare.Ama hocam ile tanışıp tedaviye başladıktan sonra çok şükür ne ağrım kaldı ne acım.
• Op. Dr. Süleyman Deniz Kahraman Özel Muayenehanesi • Ameliyatsız Hemoroid Tedavisi •
fu...n
Süleyman hocam 3.defa uğradım. Makat çatlağı ve sarkma sorunum vardı. Kas kestirmek istemediğim için kendisini tercih ettim. Botoks, köpük ve bant ligasyon tedavileri uyguladı ilk iki tedaviden sonra şikayetlerim büyük oranda azaldı, son randevuda yine ufak bir botoks müdahalesinde bulundu. Sarkmam iyileşmiş çatlakta az bir şey kalmış. İnşallah ameliyatsız bir şekilde süreci anlatacağız.
• Op. Dr. Süleyman Deniz Kahraman Özel Muayenehanesi • Anal Fissür (Makat Çatlağı) Tedavisi •
T
t....a
Merhabalar...ben yaşadıgım anal apse,tekrarlayan makat çatlakları, kabızlık, dışkılama da zorluk,her tuvalette yaşadığım kabus gibi deneyimlerden ve bu arada gittiğim boşa zaman kaybı ve para kaybından öteye gitmeyen ,bir merhemle eve dönüp aynı çaresizlikle tekrar tekrar yaşadıgım bu travmalarla boğuşurken mental saglığımıda kaybetme noktasına geldim.hayat konforum kalmamıştı .yorgunluklar, agrılar içindeyken bir çare aramaya çalışırken, Instagram'da Süleyman deniz beyin videosuna denk geldim.tıpkı beni anlatıyordu ve bu sebeple kendisini takibe aldım.sayfasındaki açıklamaları,hastayla yaptıgı görüşmeleri yayınlaması,alınan güzel sonuçlar,meslegini aşkla yapan ve kendini geliştirmek için çabalayan özverili bir doktor olduğuna kanaat ettim ve randevu alıp gittim.muayene oldugum gün tanıları koyup ,aynı gün ameliyatsız kesisiz tedavilerimi yaptırıp ayrıldım.büyük oranda hayat konforuma kavuştum sayesinde..bilgisi ilgisi güleryüzlü personeli ile güvenle tercih edebilirsiniz
me...n
Yaklaşık 2 yıldır süren perianalfistul hastalığım ve hemoroitim vardı. Kısa sürede sağlığıma kuvustum. Tedaviyi anlatması, ağrısız olması ve yürüyerek eve gitmek çok önemliydi benim için. Ekibi ve kendisinin guleryuzlulugu ayrıca artı. İyi çalışmalar dilerim.
• Op. Dr. Süleyman Deniz Kahraman Özel Muayenehanesi • Diğer •
O
o....n
Bu yorumu yazmayı çok önemsiyorum. Çünkü bende buradan yorumları okuyarak hocama gittim. Bu yorumu her kim okursa hiç tereddüt göstermeden hocama gidebilir. Süleyman hoca işinin ehli olduğu gibi kendi alanında sürekli kendisini güncelleyen bir hekim. Aynı zamanda para odaklı çalışan bir hekim de değil. Hastalarını sabırla dinleyen değer veren bir kişi. Bunlar çok önemli şeyler.
Arkadaşlar anal bölgesi hastalıklardan kurtulmanın bence en önemli iki yolu var; 1. Erken teşhis 2. Doğru hekime gitmek. Anal bölgesi hastalığınız varsa gecikmeyin derim. Çünkü geç kalınmış bir hastalık başka bir hastalığa sebep oluyor.
Süleyman hocam iyi ki varsınız. Bugün son tedavimizi tamamladık. İnşallah tekrar başka bir sıkıntı çıkmaz• Op. Dr. Süleyman Deniz Kahraman Özel Muayenehanesi • Genel Cerrahi Randevusu •
Y
y.....
Anal apse ve hemoroit sikayeti ile gittim çözüm odakli ve yaklaşımlari ve guleryüzlu olmalari harika Deniz hocama ve peraonelinden çok memnunum...
Ö
ö.....
Merhaba. Kullandığım bir ilacın yan etki yapması sonucunda kabızlık sorunu yaşadım. Kütahya’ da bir genel cerraha muayene oldum ve “mr” çekimi sonucunda anal fistül teşhisi konuldu. İnternetteki araştırmalarım onucunda Deniz hocamızı aradım . 13 Şubat 2025 tarihinde muayene için kendisine başvurdum. Yapılan muayene sonucunda hemen küçük bir operasyonla tüm ağrılarımı gidereceğini söyledi. Lokal anestezi ile birlikte Seton uygulaması yapıldı. İlk 10 gün sıkı setonun fena bir şekilde sıkması sonucu özellikle de dışkalamadan sonra bayağı şiddetli ağrı çektim. Bu süreçte beslenmeme çok dikkat ettim. 14’üncü günün sonunda ipler düştü ve ağrılarım azaldı . Ertesi gün kontrole gittim ve doktorum durumun çok iyi olduğunu şu an yara olduğunu ve 1 ay sonra kontrole gelmemi söylediler. 1 ayın sonunda gittiğimde tamamen iyileştiğimi öğrendim. Hocamızın İlgisi, bilgisi ve tecrübesi ile ağrılarımdan kurtuldum. Özellikle bu tip rahatsızlık yaşayanlara şiddetle tavsiye ediyorum.
Ş
şü....
Kabızlığa bağlı Makat çatlağı sorunum yaklaşık bir buçuk sene önce başladı, artık dayanılmaz bir hal alınca, Süleyman Beyden randevu talep ettim. Aydın'dan Randevuya geldiğimde muayene etti ve evet hem makat çatlağı hem de makat darlığı var dedi ve hemen işleme geçti. Bölgeyi uyuşturma işinde biraz canım yandı ama iyileşmek için katlanmak gerek. Aradan bir ay geçti kontrole geldim. iyiyim şimdi. Süleyman Bey kabızlık için probiyotik önerdi onu kullanıyorum. Süleyman Beyi ne zaman arasam cevap verip ilgileniyordu.
I
i̇...
Muhtesem insan , yaklaşık 20 yıldır çektiğim kendi me eziyet ettiğim iç hemoroid ,kanama ve ağrılı bir süreç sonra suleyman hocamı sosyal medyadan buldum görüştüm tedavi için beni ikna etti tedavimi yaptı, İç kanamayi durdurdu botoks köpük tedavisi dis hemoroid lerde bağlama yaptı, 20 yıl çektiğim açılardan sikintilardan 20 gün sonra kurtuldum kendisine ve ayrıca ekibinde ki çalışma arkadaşlarına sonsuz şükranlarımı sunuyorum çevremde herkese tavsiye ediyor iyiki varsınız hocam diyorum saygılar...
Süleyman Deniz Kahraman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Süleyman Deniz Kahraman, Genel Cerrahi. Size Süleyman Deniz Kahraman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Genel Cerrahi Randevusu, Randevu, Mide Botoksu, Lazerle Hemoroid Ameliyatı, Lazerle Fistül Ameliyatı, Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı, Laparoskopik Cerrahi, Kolonoskopi, Laparoskopik Apendektomi, Laparoskopi.
Süleyman Deniz Kahraman adresi nerede?Süleyman Deniz Kahraman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Huzur Apartmani,Kurtuluş kuruyemis yanı kat 3 Ismet Inonü-1/ doktorlar caddesi Tepebasi/ESKİŞEHİR Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Süleyman Deniz Kahraman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Süleyman Deniz Kahraman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Süleyman Deniz Kahraman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Süleyman Deniz Kahraman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Süleyman Deniz Kahraman hangi dilleri konuşuyor?Süleyman Deniz Kahraman ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Süleyman Deniz Kahraman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Süleyman Deniz Kahraman tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Süleyman Deniz Kahraman hakkında ne düşünüyor?Toplam 109 hasta / danışan, Süleyman Deniz Kahraman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Süleyman Deniz Kahraman hangi sigortaları kabul ediyor?Süleyman Deniz Kahraman tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.