0850… Ücret öğren

Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı

2012 yılında Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun oldum. Mesleki kariyerim boyunca kamu kurumları, üniversite hastaneleri ve özel kliniklerde edindiğim geniş tecrübe ile hastalarıma modern, güvenilir ve kişiye özel tedavi hizmetleri sunmaktayım.

2024 yılında Gaziantep Üniversitesi’nde Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi uzmanlık eğitimimi tamamlayarak uzmanlık unvanını aldım. Toplam 14 yıllık mesleki deneyimim boyunca Akçakale Devlet Hastanesi, Şanlıurfa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, İstanbul Bağcılar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Bursa İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Gaziantep Üniversitesi ve çeşitli özel kliniklerde görev yaptım.

Uzmanlık alanlarım şunlardır:

- İleri İmplantoloji tedavileri

- Gömülü diş ve kist operasyonları

-Estetik diş hekimliği

- Gülüş tasarımı

- Zirkonyum ve porselen kaplamalar

- Çene problemleri

- Çene eklem ağrılarının tedavisi

- Diş çapraşıklıklarının değerlendirilmesi

- Sinüs cerrahisi

- Kanal tedavisi

Tedavi süreçlerinde bilimsel yaklaşımı, hasta konforunu ve estetik beklentileri ön planda tutarak, her hastam için en uygun ve kalıcı çözümleri sunmayı hedeflemekteyim.

Yetişkin
Çocuk

Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu

Belkız Mahallesi Araban Yolu. No :52/7, Şehitkamil 27580

• Sigortası olan hastalar

• R

Diş hekimimden gerçekten çok memnun kaldım. Bir dolgu, iki tane gömülü diş çekimi uyguladı. Süreç boyunca her şeyi detaylıca anlattı ve çok ilgiliydi. Tedavi sırasında kendimi çok rahat hissettim ve tedavi sırasında yaptığı her şeyi anlatarak ilerledi. Güler yüzü ve profesyonelliği için kesinlikle tavsiye ederim.

• Y

WhatsApp'tan ulaştım. Randevu aldım; dolgu ve kanal tedavisi için gittim. Uzman hekim olduğu için güvendim. Güvenimizi tedavi sonunda boşa çıkarmadı. Tedavi sürecinde gerekli açıklamaları ve uyarıları yaptı. Elimde hafif ağrı hissetmedim. Çevreme de tavsiye ediyorum.

• T

Zeki Bey'den oldukça memnun kaldım. Dişime kanal tedavisi yaptırdım ve çok memnun kaldım. Aklımda var olan soruların hepsine cevap verdi; kontrol için gittiğimde de aynı şekilde çok iyi bir şekilde ilgilendi. Ayrıca ağız ve diş sağlığım için ileride karşılaşabileceğim problemleri de önlemleriyle beraber bana aktardı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

• Y

Süleyman Zeki Bey'de zirkonyum kaplama ve kanal tedavisi yaptırdım. Tedaviden memnun kaldım; eli hafifti. Herkese tavsiye ederim.

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Sağlıklı gülüşler dileriz.

Tavsiye üzerine gittik annemin ağzına implant tedavisi gerekliydi.. implanttan korkuyorduk bir cesaret yaptırdık ama hiç korktuğumuz gibi değilmiş doktor beyin elide çok hafif ,sizinle çok ilgili iyileşme süreci çok konforlu ve rahat geçti herkese tavsiye ediyorum.

• Süleyman Zeki Türkmen Diş Kliniği Dental İmplant Cerrahisi  •

• N

Ben 63 yaşındayım zeki beye implant yaptırdım çene kemiğinde kemik erimesi vardı ve çok korkuyordum sorun çıkar diye bir tanıdığımın önerisi ile gittim ve o kadar memnun kaldimki genelde yorum yapmam ama hakkını vermeliyim o kadar rahat ettimki dr.beyin eli çok iyi korktuğum gibi olmadı çok memnun kaldım sunuda belirteyim görüntü olarakta istediğim gibi oldu kolay gelsin dr bey..

• Süleyman Zeki Türkmen Diş Kliniği Cerrahi İmplant  •

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.Sağlıklı gülüşler dileriz.

Ben kendimde implant tedavisi gördüm. Süreç çok kolay geçti. Yüzümde hiç şişlik olmadı, ağrısız ve çok kolay bir süreç yaşadım. Şu anda dişlerimden çok memnunum. Doktor Bey çok titizlikle çalışıyor.

• F

Süleyman Zeki hocama araştırmalar sonucu ulaştım. İşinde çok iyi ve güvenilir bir hekim. 20'lik dişimden dolayı araştırıp ulaştım. Daha önce defalarca çektirmek istemiştim, ancak sinire yakın olduğu için çekemediler. Cerraha görünmemi önerdiler. Zeki hocam dişimi kontrol edeyim bakayım derken, dişimi çekmesi bir oldu. Şok oldum, gerçekten eli çok hafif ve çok başarılı bir hekim. Herkese de tavsiye ediyorum.

• M

Tavsiye üzerine gittim. Kliniği tertemiz, çalışanları güler yüzlü ve çok ilgili. İmplant tedavisi için gittim ve ilk günden beri hiçbir sorun yaşamadım; sanki implant diş değil de kendi dişim gibi. Dr. Zeki Bey, işinde gerçekten uzman ve tecrübeli; süreci harika yönetiyor. Bütün hastalara tavsiye edebilirim.

• I

Gerçekten mükemmel bir hizmet aldık. Eşim için implant zirkonyum 3 adet. Benim için 8 adet zirkonyum kaplama. Babam için komple implant zirkonyum protez uyguladı. İşinin uzmanı, güler yüzlü ve sürekli hastasını takip eden, kendisi gerçekten işinin uzmanı. İyi ki gittik, çok memnunuz. Tavsiyem üzerine 4 yakınımı da gönderdim.