Psk. Sümeyye Çakadaş

Psikoloji daha fazla

Karatay 1 adres

Merhaba , ben Uzman Klinik Psikolog Sümeyye Çakadaş. Psikoloji lisans eğitimimi Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi (KKTC Yerleşkesi) de onur derecesiyle tamamladıktan sonra , Yakın Doğu Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans programını onur derecesiyle bitirdim. Yüksek lisans sürecimde hazırladığım tezimi Çocukluk Çağı Travmalarının Yetişkinlerde Psikolojik Esneklik ve Alkol Kullanımı arasındaki ilişkide aracı rolü üzerinde çalışma yaptım. Şuan da kendi kliniğimde Çocuk- Ergen ve Yetişkin olarak çalışmaktayım.

Mesleki gelişimimi bilimsel temellere dayalı eğitimlerle desteklemeye devam ediyorum. Bu doğrultuda ; Prof. Dr. Murat Atmaca’dan Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) eğitimini, Uzm. Klinik Psk. Fundem Ece Kaykaç’tan Oyun Terapisi eğitimini ve çocuklar için Objektif ve Projektif test eğitimleri , Dr. Hülya Bingöl Çağlayan’dan Dikkat Eksikliği ve Hiperaktiviteye yönelik Attentioner eğitimi aldım.

Şu anda hem yüz yüze hem de online terapi yoluyla çocuk, ergen , yetişkin danışmanlığı hizmeti vermekteyim. Terapi sürecimde danışanlarımın ihtiyaçlarına göre şekillenen, etik ilkelere dayalı ve bilimsel temelli bir yaklaşımı benimsemekteyim. Her bireyin yaşam yolculuğunun kendine özgü olduğuna inanıyor, bu süreçte size profesyonel bir eşlikçi olmayı hedefliyorum.

Eğer siz de yaşamınızdaki zorluklarla baş etmek, duygusal dengenizi yeniden kurmak ve kendinizi daha yakından tanımak isterseniz, bu yolculukta size destek olmaktan memnuniyet duyarım.

Uzman Klinik Psikolog Sümeyye Çakadaş

Kalenderhane Mahallesi Bostancı Sokak Enntepe Mall Office No:910-B blok, Karatay 42050

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

Uzman Klinik Psikolog Sümeyye Çakadaş

Uzmanımla sosyal medya üzerinden iletişime geçtim. Eşimin ailesiyle ilgili problemlerim vardı, bu yüzden başvurdum. Sümeyye Hocam'la süreç çok güzel geçti, bana çok katkısı oldu. Çevremdeki herkese de öneriyorum.

• C

Sümeyye Hanım'a arkadaşım aracılığıyla ulaştım. Kızım için oyun terapisi aldım. Yeme problemimiz için görüştük. Psikolog hanım son derece güler yüzlü ve sevecendi. Kızıma çok iyi geldi. Güzel yol kat ettiğimizi düşünüyorum. Çevreme tavsiyede bulunuyorum.

• M

Psk. Sümeyye Hanım ile sosyal medya üzerinden iletişime geçtim. Oğlum için oyun terapisi desteği aldık ve süreçten çok memnun kaldık. Oğlumda çok güzel ilerlemeler oldu bu süreçte ve Sümeyye hocamızın bilgisi ve tecrübesi bize çok yardımcı oldu. Kıskançlık ve uyku problemlerimiz çözüldü. Yeni kardeş olunca çok fazla hırçınlık ve kıskançlık başlamıştı. Memnun kaldık, öneririm.

•  •

İnternet üzerinden ulaştım. Depresyondan kaynaklı ulaştım. Kesinlikle Sümeyye Hanım'ı tavsiye ederim. Yaklaşımı çok güzel, çok memnun kaldık. Tavsiyemdir.

•  •

Sümeyye Hanım'a başvurma sebebim, yaşadığım yoğun stres ve hayatımda yön bulmakta zorlandığım bir dönemdi. Kendisine ulaşmam oldukça kolay oldu ve ilk görüşmeden itibaren samimiyeti, profesyonelliği ve güven veren yaklaşımıyla bana çok iyi hissettirdi. Seans sürecimiz boyunca hem duygularımı daha sağlıklı şekilde ifade etmeyi öğrendim hem de kendime dair farkındalığım arttı. Her görüşmede adım adım ilerlediğimizi görmek bana büyük bir motivasyon sağladı. Benim gibi ihtiyaç duyan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

• Ş

Sümeyye Hanım'la yaklaşık 1 yıl önce yolumuz kesişti. Zorlu bir süreçten geçiyordum, bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim. Çok memnun kaldım. Kesinlikle gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.

•  •

Sümeyye Hanıma sosyal medyadan ulaştım. Zorlu bir hamilelik sürecinden geçiyordum, çok fazla stresten kaynaklı. Doktorum bir psikoloğa gitmemi önerdi. Onun sayesinde Sümeyye Hanımla terapi sürecine başladık. Şu an yeni başladık, birkaç seans gittim. Hamilelik sürecimle çok yakından ilgilendi. Stres, kaygı üzerine çalışıyoruz. Biraz zorlu bir süreç ama bana iyi geldiğini düşünüyorum. Kesinlikle tavsiye ederim, hala da ediyorum. Doğumdan sonra da devam edeceğim.