se...
Şura hocayi iyiki tanışmışım bana çok iyi geldi her konuda eskiden kaygılarim düşüncelerim paniklerim sıkıntılarım vardi şura hocamın sayesinde görüş önerileri seansları sohbetleri çok iyi geldi kendimi çok iyi hissetim ve daha iyi oldum iyiki şura hocamı tanımışım
sa...
Hayatımın en zor dönemlerinden birinde tanıştım kendisiyle. İlişkimde neyin normal, neyin manipülasyon olduğunu ayırt edemiyordum. Seanslarda öyle bir alan açtı ki, ilk kez biri beni yargılamadan dinledi ve gerçekten anladı. Kendi sınırlarımı fark etmemi, sevmenin kendimi kaybetmek anlamına gelmediğini onunla öğrendim. Her görüşmeden sonra biraz daha güçlendiğimi hissettim.
İyi ki yollarımız kesişmiş, iyi ki onunla çalışmışım.• • Diğer •
T
tu...s
Şura hanımla terapiye başlamak hayatıma dokunan en güzel şeylerden biri oldu. Kendimi ifade etmekte zorlandığım anlarda bile beni anlayıp destekledi. Samimi, güven veren ve gerçekten alanında çok iyi biri. Her seans sonrası kendimi daha iyi hissediyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş.Kesinlikle öneririm
se...a
Şura hocamla tanışmadan önce çok fazla yaşama dair kaygılarım vardı. Düşüncelerimin içinde kaybolmuştum. Yaşadığım bazı anları unutamıyordum ve her aklıma geldiğinde kendimi inanılmaz kötü hissetmeye başlamıştım. Arkadaşımın önerisiyle Şura hocayla tanıştım. Süreç inanılmaz güzel ve sağlıklı geçti. Şimdi o anlar eskisi gibi acı vermiyor. İyi ki karşılaştık
n....a
Sura hanımın bana hayatıma çok fazla katkısı oldu her konuda bana daha farklı bı açıdan bakmayı öğretti onun sayesinde sıkıntılarımi daha iyi cozebilmeyi panik yaptığım konularda daha sakin kalmayı başardım Evliliğimde yaşadığım beni inciten konulara daha farklı bir bakış açısıyla bakmayı öğrendim ve eşimle asamadigimiz konuları farklı bı bakış açısıyla bakmak bizede iyi geldi ..
• • Diğer •
Şura hocamla tanıştığımızda ben tam anlamıyla kaybolmuş bir durumdaydım. Kendimi tanımıyor ne yapmak istediğimi, hayatta nereye varacağımı bilmiyor ve yaşadığım kötü olayların ruhuma yansımalarıyla mücadele ediyordum. Yaşadığım kayıplar, travmalar sebebiyle büyük bir depresyon geçiriyordum. Şura hocamla da artık kendi başıma devam edemeyeceğimi anladığım bir dönemde görüşmeye başladık. Kendisi bütün uzmanlığı ve ilgisiyle beni dinledi, anladı. Terapi süresi boyunca bana kendimle ilgili sayısız farkındalık kazandırdı, kendimi tanımama alan açtı. Sürecimiz hayatıma olumlu çok şey kattı.
n ...o
Şura hocayla tanıştığım dönemde 4 yıllık bir zorlu surecteydim gerçekten tanıdıktan sonra kendimi geri kazandım görüşme sonrası kendimi kaybettiğimi anladım bunu gerçekten şura hoca sayesinde farkettim ilgisine sonsuz minnettarim yaklaşımı ve empatisi sayesinde yeniden kendime geldim başarılarının devamını dilerim iyi ki tanışma fırsatım oldu sonsuz minnet duyuyorum
me...e
6 Şubat depremini yaşayan biri olarak yazıyorum eğer ki şura hanım olmasaydı ben senelerce ne evime girebilirdim, ne çocuğuma verimli bir anne olamazdım. İlgisine ve mesleğine olan titizliği size her konuda yardımcı olacağına eminim. kendisine ömrümün sonuna kadar minnet duyacağım...
• Arven Psikoloji Merkezi • Diğer •
Şuranur Yağan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şuranur Yağan, Psikoloji.
Şuranur Yağan adresi nerede?Şuranur Yağan adresini belirtmedi. Şuranur Yağan yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Şuranur Yağan adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şuranur Yağan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şuranur Yağan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şuranur Yağan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şuranur Yağan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şuranur Yağan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şuranur Yağan hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Şuranur Yağan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.